Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Atlantic Grupa podrškom UNIADE - 2017 podržava sport
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Atlantic Grupa podrškom UNIADE - 2017 podržava sport

Atlantic Grupa podrškom UNIADE - 2017 podržava sport 3 meseci 3 nedelja pre #1584

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 787
  • Karma: 1

Na šetalištu Sava Promenada u zoni “Sava play”predstavljena je UNIADA. medjunarodna sportska manifestacija koja će se odrzati u nasoj presonici u oktobru. UNIADU -2017 je međunarodno studentsko sportsko takmičenje koje ima za cilj da u Beogradu u oktobru okupi više od 500 studenata iz različitih zemalja regiona, koji će se nadmetati u u 4 sporta: futsalu, kosarci, odbojci i tenisu.

Kao potvrdu podrške preduzetničkog duha i studentske populacije, ali isto tako i zdravog načina života, jer je sport itekako dobra priprema za timski rad i prihvatanje različitog kreativnog mišljenja, Atlantic Grupa je podržala UNIJADU sa idejom da ohrabri mlade ljude i približiti ih biznisu kako bi prepoznali i razvili svoje preduzetničke sposobnosti, ne samo krozor ganizaciju sportskih događaja kao što je UNIADA, već i u okviru budućeg timskog rada u kompanijama – ističući se svojim preduzetničkim načinom razmišljanja.

Takva poruka poslata je i na ovom događaju, sa zeljom da se promoviše sport i zdrav način života, ali i da mladima treba konstantno pruziti prilike, i produktivno radno okruženje, za mlade ljude koji prepoznaju svoje potencijale.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum