Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Donacija za kompletno renoviranje toaleta u vrtiću “Sveti Sava”
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Donacija za kompletno renoviranje toaleta u vrtiću “Sveti Sava”

Donacija za kompletno renoviranje toaleta u vrtiću “Sveti Sava” 1 mesec 2 nedelja pre #1592

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1

Deca i vaspitači vrtića “Sveti Sava” na Vračaru sada imaju bolje uslove za boravak i rad u svojoj predškolskoj ustanovi. Zahvaljujući građevinskoj kompaniji Weber Saint Gobain renovirani su svi toaleti u vrtiću, zamenjene su pločice i kompletna sanitarija. Briga o lokalnoj zajednici je jedna od najvažnijih ciljeva kompanije Weber Saint Gobain.

„Kao društveno odgovorna kompanija, Weber Saint Gobain kontinuirano doprinosi unapređenju životne sredine i lokalne zajednice. Veoma smo ponosni na to što smo sa našim partnerima renovirali dotrajale toalete u vrtiću „Sveti Sava” i obezbedili deci i njihovim vaspitačima kvalitetnije uslove. ‘Mi brinemo o ljudima i njihovom okruženju’ je naš kompanijski moto, a brigom o deci ispunjavamo to naše obećanje”, izjavio je direktor Weber Saint Gobain Milan Lukić.


Direktorka Predškolske ustanove „Vračar” Emilija Đurđević zahvalila se kompaniji Weber Srbija u ime dece i vaspitača.

“Inicijativa za renoviranje toaleta potekla je od korisnika našeg vrtića i neizmerno nam je drago da je naišla na iskrenu želju jedne velike društveno odgovorne kompanije da pomogne lokalnoj zajednici”, naglasila je Đurđević.O kompaniji Weber Saint Gobain:

Weber je deo međunarodne grupacije Saint-Gobain koja je osnovana u Francuskoj davne 1665.godine i danas je jedna od najvećih svetskih industrijskih grupa, sa godišnjim prometom preko 43,2 milijarde eura i oko 193.000 zaposlenih.
Weber kao članica Saint-Gobain grupe broji oko 10.000 zaposlenih i nalazi se u 60 zemalja širom sveta.

Weber jedan od vodećih svetskih proizvođača industrijskih maltera nudi kompletan asortiman rešenja razvijenih prema naprednim tehnologijama u cilju ispunjenja najviših tehničkih zahteva.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum