Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije DON DON I LESAFFRE TRADICIONALNO OBELEŽILI SVETSKI DAN HLEBA
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: DON DON I LESAFFRE TRADICIONALNO OBELEŽILI SVETSKI DAN HLEBA

DON DON I LESAFFRE TRADICIONALNO OBELEŽILI SVETSKI DAN HLEBA 3 meseci 2 dana pre #1607

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 787
  • Karma: 1

Povodom Svetskog dana hleba tradicionalno je održana edukativna radionica za decu na kojoj su učenici OŠ "Mića Stojković" imali priliku da čuju brojne zanimljivosti o ovoj značajnoj namirnici, kao i da se takmiče u pripremi pletenica. Kompanije Lesaffre i Don Don će u nedelji u kojoj se obeležava Svetski dan hleba uručiti donaciju Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj.

Edukativna radionica za beogradske osnovce imale je za cilj da učenike osmog razreda nauči osnovnim stvarima o pripremi hleba, zdravoj i izbalansiranoj ishrani, čiji je hleb sastavni deo, ali i da nauče važnu lekciju iz humanosti.


„Već nekoliko godina unazad kompanija Don Don obeležava Svetki dan hleba različitim aktivnostima usmerenim ka deci.Deca brzo uče i radoznala su, zato je veoma važno pružiti im dovoljno informacija i podstaknuti ih još u ranom perioduda neguju prave vrednosti. Ove godine učenici osmog razreda imali su priliku da čuju kakav je pekarski zanat danas i koliko je hleb važan deo naše svakodnevice i ishrane. Za današnji dan posebno se vezuje i tema koja je poslednjih godina sve aktuelnija u svetu i kod nas, a to je bacanje hrane. Nedavno je objavljena procena po kojoj skoro četvrtina stanovništva Srbije živi na ivici siromaštva, dok se oko 250.000 tona hrane godišnje baci. Mnogo je načina na koji svako od nas može da doprinese. Kompanija Don Don pomaže brojne ustanove kojima je pomoć neophodna, ne samo tokom oktobra meseca, već cele godine“ – izjavio je Ozren Petrović, PR kompanije Don Don.

„Hleb je sastavni deo svake pravilne ishrane i osnova kvalitetnog obroka, a mi smo želeli da na to skrenemo pažnju i beogradskim osnovcima, ali na jedan nekonvencionalan i zabavan način. Nadamo se da su kroz ovu radionicu i takmičenje neki mladi prepozali svoju buduću profesiju, jer će dobri pekari i tehnolozi uvek biti na ceni. Kažu da hrana ima mnogo bolji ukus kada je podelimo sa drugima, pa smo zato rešili da se držimo tog načela ove godine i uz pomoć naših mladih sugrađanaomiljeno pecivo podelimo sa našim prijateljima iz Zvečanske. I ovaj Svetski dan hleba protekao je u humanom tonu,a srce od hleba otići će na najbolju moguću adresu- u Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvčanskoj“,izjavila je Milena Obradović, marketing menadžer u kompaniji Lesaffre.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum