Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Akcijom »Podrška za poverenje« Grand kafa obeležila jubilej
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Akcijom »Podrška za poverenje« Grand kafa obeležila jubilej

Akcijom »Podrška za poverenje« Grand kafa obeležila jubilej 1 mesec 3 nedelja pre #1613

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 757
  • Karma: 1

Društveno odgovornom akcijompod nazivom »Podrška za poverenje«, Grand kafa je obeležila jubilarnih 20 godina rada tako što je poslužila i donirala kafu dežurnim ustanovama u gradovima širom Srbije.Timovi Grand kafe posetili su u toku 20 sati između 23. i 24. oktobrabolnice, hitnu pomoć i gradsku čistoću uBeogradu, Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu i Subotici i uručili kafu onima koji brinu o nama.

»Doneti nekome kafu dok radi noću svoj odgovoran posao je topao ljudski gest posebno u današnje vreme, kad nam jepažnja sve potrebnija, jer Grand kafa postoji već 20 godina upravo zbog ljubavi i poverenja koju potrošači imaju prema nama. Do sada smo se na različite načine trudili da pokažemo koliko cenimo njihovo poverenje, a da bi jedno prijateljstvo raslo i razvijalo se, pažnja treba da bude na prvom mestu.Zato smo želeli da pokažemo da smo uvek tu kao pravi prijatelji i komšije«,izjavio je Andrej Bele, generalni direktor Grand kafe.


Od samog nastanka Grand kafa je razvila dugu tradiciju poklanjanja i društveno odgovornih aktivnosti prema zajednici i potrošačima. Akcija »Podrška za poverenje« je posvećena onima koji su budni dok mi spavamo i koji doprinose tome da naši gradovi budu bolja mesta za život.

Godinu jubileja Grand kafa je posvetiladruštveno odgovornim aktivnostima i potrošačima. Prvi deo godine obeležila je promocija monografije o Draganu Nikoliću, Gospodin mangup, kojom je ukazala zahvalnost velikom umetniku za njegovo prijateljstvo i saradnju. Iz toga se rodila podrška pozorištu Atelje 212. Sa željom da podrži razvoj kulture, kompanija je još prošle godine postala partner muzičkog serijala Musicology BarcaffèSessions.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum