Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Henkel nastavlja da ulaze u osnovne škole u Srbiji
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Henkel nastavlja da ulaze u osnovne škole u Srbiji

Henkel nastavlja da ulaze u osnovne škole u Srbiji 4 godina 11 meseci pre #24

 • milan
 • milan's Avatar
 • Van mreže
 • Moderator
 • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
 • Poruka: 110
 • Primljenih Zahvalnica: 1
 • Karma: 0
Henkel smile projekat

Renovirani podovi u učionicama osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ u selu Milentija kod Brusa

U okviru tradicionalnog Henkel Smile projekta, kompanija Henkel Srbija je novčanim sredstvima i zalaganjem svojih zaposlenih učestvovala u akciji renoviranja podova osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ u selu Milentija, na teritorije opštine Brus. Zahvaljujući vrednoj pomoći, stare i zapuštene školske prostorije pretvorene su u savremene i svetle učionice kako bi se đacima stvorili što bolji uslovi za rad.

Osnovnu školu „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Brusa pohađa nešto manje od hiljadu učenika, dok odeljenje te škole u selu Milentija broji 64 polaznika od prvog do osmog razreda.
Ova donacija realizovana je u okviru „Henkel Smile“ inicijative zahvaljujući ličnom zalaganju naših zaposlenih koji kroz volonterski rad, učestvuju u realizaciji i sprovođenju projekta. Na taj način, zaposleni u Henkel Srbiji u skladu sa korporativnim vrednostima kompanije, pomažu poboljšanju kvaliteta života lokalne zajednice.
Henkel, sa vodećim brendovima i tehnologijama, posluje širom sveta u tri oblasti: Detergenti i kućna hemija, Beauty Care i Adhezivi Tehnologije. Kompanija Henkel osnovana je 1876. godine, a danas je lider na potrošačkom i industrijskom tržištu, sa poznatim brendovima kao što su Persil, Schwarzkopf i Loctite. Henkel zapošljava oko 47.000 ljudi, a u fiskalnoj 2011. godini ostvario je prodaju od 15,61 milijardi evra i operativni profit od 2,03 milijarde evra. Henkelove prioritetne akcije su izlistane u nemačkom indeksu DAX.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

 • Korisne informacije

 • Šta je Retail Serbia?

 • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum