Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije DRUŠTVENO ODGOVORNO POSLOVANJE KOMPANIJE DELEZ SRBIJA
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: DRUŠTVENO ODGOVORNO POSLOVANJE KOMPANIJE DELEZ SRBIJA

DRUŠTVENO ODGOVORNO POSLOVANJE KOMPANIJE DELEZ SRBIJA 1 mesec 1 nedelju pre #1623

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 757
  • Karma: 1

Izgradnja dugoročnih odnosa, podela znanja, kao i podizanje kapaciteta u radu, važan su deo projekta kroz koji kompanija Delez Srbija otvara vrata socijalnim preduzećima kao potencijalnim dobavljačima.

Zahvaljujući saradnji kompanije i Foruma za odgovorno poslovanje, u projektu “Odgovorno, za društvo” socijalna preduzeća su dobila jedinstvenu priliku da prođu razvojne obuke, imaju stručne konsultacije i informacije o tržištu iz prve ruke.

„Stvaranje dugoročnih odnosa sa potencijalnim partnerima i izgradnja poverenja u poslovanju je veoma važna. Drago nam je što kroz ovaj projekat upoznajemo različita socijalna preduzeća, koja mogu da postanu i naši dobavljači. Imali smo i priliku da na događaju ‘Na kafi sa Delezom’ čujemo šta mogu da ponude od proizvoda i usluga, a najbolji od njih dobiće i mentora iz naše kompanije, kako bi još bolje razvio svoj biznis“, kaže Nikola Papak, menadžer komunikacija u kompaniji Delez Srbija.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum