Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije ZDRAVO! MLEKO SA VOJVOĐANSKIH PAŠNJAKA
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: ZDRAVO! MLEKO SA VOJVOĐANSKIH PAŠNJAKA

ZDRAVO! MLEKO SA VOJVOĐANSKIH PAŠNJAKA 1 mesec 2 nedelja pre #1654

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 787
  • Karma: 1

Sa ciljem da predstavnike medija upozna sa procesom nastanka i proizvodnje mleka, kao i da na što slikovitiji način predstavi kvalitet Zdravo! mleka, Imlek je za predstavnike medija organizovao posetu porodičnoj farmi jednog od najvećih dobavljača Mlekare Subotica, farmi Džigurski u Bečeju.

Predstavnici medija su se tom prilikom uverili u uslove uzgoja i nege krava, procesa muže i transporta mleka od farme do mlekare. Zahvaljujući u potpunosti zatvorenom hladnom lancu, u mleku ostaju sačuvani svi hranljivi sastojci. Upravo od takvog mleka, sa netaknute prirode Vojvođanskih pašnjaka, nastaju najkvalitetniji mlečni proizvodi brenda Zdravo!.


Imlek, regionalni lider mlekarske industrije u čijem je sastavu i Mlekara Subotica, ulaže svoje resurse u razvoj porodičnih farmi, neguje kvalitetan odnos sa farmerima i stimuliše razvoj stočarstva i proizvodnju domaćeg mleka, u šta su prisutni imali priliku da se uvere.

„Zdravo! mleko dolazi sa domaćih farmi i čuvenih salaša širom Vojvodine, poznatih po netaknutoj prirodi i najčistijim pašnjacima, koji uspešno čuvaju tradiciju i pružaju nam mogućnost da uživamo u pravom i prirodnom ukusu mleka. Zahvaljujući svom prvoklasnom kvalitetu, mlečni proizvodi brenda Zdravo! pronašli su svoj put do srca potrošača.Ovom prilikom bih istakla i činjenicu da je Mlekara Subotica prva mlekara u zemlji koja je dobila dozvolu za izvoz na evropsko tržište, što dodatno potvđuje najviši kvalitet proizvoda koji nastaju u toj mlekari“,istakla je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću Imleka.

Poslednja izmena: 1 mesec 2 nedelja pre od Zarko.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum