Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Veče Jahorine u Beogradu uz prisustvo brojnih visokih zvanica
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Veče Jahorine u Beogradu uz prisustvo brojnih visokih zvanica

Veče Jahorine u Beogradu uz prisustvo brojnih visokih zvanica 1 mesec 1 nedelju pre #1661

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 787
  • Karma: 1

Sinoć je u idiličnoj zimskoj atmosferi restorana Savanova, obeleženo „Veče Jahorine u Beogradu“, uz prisustvo brojnih visokih zvaničnika vlada Republike Srbije i Republike Srpske, direktora Predstavništva Republike Srpske u Srbiji, Mlađana Cicovića, kao i predstavnika domaće privrede i poznatih ličnosti iz sveta kulture, umetnosti i medija. Olimpijski centar „Jahorina“ ugostio je brojne zvanice i partnere iz oblasti turizma kako bi predstavio brojne infrastrukturne radove na unapređenju skijališta, turističke ponude i pakete, kao i mnoge koncerte i zabavne sadržaje koji će biti dostupni svim posetiocima Jahorine u predstojećoj ski sezoni 2017/2018.

Tom prilikom, direktor OC „Jahorina“ Dejan Ljevnaić, izjavio je: „Od samog početka sam verovaou uspeh i razvoj ovog centra, i to da se profesionalnim i domaćinskim pristupom rukovođenja mogu oblikovati prirodne lepote Jahorine i postići izvanredni rezultati.Ključno je bilo dobro planiranje i osluškivanje potreba skijaša i posetilaca Jahorine, pa smo tako, pored staza, izgradili veštačko jezero, u toku su izgradnje sistema za veštačko osnežavanje i dva nova ski vrtića za početnike, završeno je postavljanje vetroustava, povećali smo broj parking mesta. Takođe, obogatili smo i zabavni program Ski openingom gde će goste zabavljati Dženan Lončarevič i Miroslav Ilić, kao i novogodišnjim programom uz Željka Joksimovića i prvim zimskim Exitom“.


Direktor Predstavništva Republike Srpske, Mlađan Cicović, izrazio je veliko zadovoljstvo što je Olimpijski centarJahorina spreman da prihvati na najbolji mogući način skijaše, turiste i goste i ponudi veći stepen bezbednosti za rekreaciju i boravak na ovoj planini. „Jahorina se uloženim investicijama svrstala u red sigurnih i pouzdanih skijaških centara, a obim radova koji su izvedeni skoro je jednak onim kada je pripremana zimska olimpijada 1984. godine“, dodao je direktor Predstavništva Republike Srpske, Mlađan Cicović.

OC „Jahorina“ za predstojeću sezonu 2017/2018. pripremio je brojna iznenađenja za sve posetioce, kako bi njihov boravak na planini učinionezaboravnim. Sa tim u vezi, urađeni su brojni radovi na unapređenju skijaških stazapo FIS standardima, novi parking prostori, vetroustavi, veštačko osnežavanje, ali je i obogaćen kulturno zabavni program.
Sve goste na otvaranju nove ski sezone očekuju brojni popusti i paketi, kao i nezaboravni koncerti na platou, ispred hotela Bistrica. Takođe, najavljena je saradnja sa EXIT festivalom, koji će po prvi put okupiti ljubitelje dobrog zvuka na snegu i to od 15. do 18. marta 2018. godine, ali i brojne sportske manifestacije poput FIS takmičenja i test trka, a 2019. godine i organizacija EYOF – Olimpijske igre mladih.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum