Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Premijera filma „Legenda o Kolovratu“ u bisoksopu Cineplexx
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Premijera filma „Legenda o Kolovratu“ u bisoksopu Cineplexx

Premijera filma „Legenda o Kolovratu“ u bisoksopu Cineplexx 2 nedelja 1 dan pre #1687

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 787
  • Karma: 1

Najveći produkcijski poduhvat u ruskoj kinematografiji na preko 30 ekrana u Srbiji
Premijera filma “Legenda o Kolovratu” održaće se sutra u 20h u bioskopu Cineplexx u Ušće Shopping centru, nakon čega nastavlja bioskopski životu regionu. Specijalni gost na premijeri biće glumac Ilja Malakov koji u filmu tumači ulogu Kolovrata.
Malakov je član Guberskog pozorišta u Moskvi, gde je odigrao brojne uloge, a za rolu Kolovrata izabran je među preko 30 kandidata. Oduševljenje filmom, ali i samim Malakovim nije krio ni Predsednik Rusije Vladimir Putin. Zbog velikog interesovanja prvog čoveka Rusije, organizovana je posebna pretpremijera, nakon koje je Putin čestitao celoj ekipi na odličnom filmu.
” Film je impresivan, dira u dušu, imam utisak da će ljudima biti zanimljiv. Ideja je odlična“, rekao je Putin i dodao da mu je mladi Malakov novi omiljeni glumac.
Po sletanju u Beograd, Malakov je istakao da je veoma uzbuđen zbog dolaska u Beograd i nestrpljiv da čuje utiske nakon beogradske premijere. Komentarišući pripreme za snimanje filma, Malakov je rekao: “Bilo je teško, naročito scene borbi, ali I veoma uzbudljivo. Svaki dan smo trenirali mesecima, I za to vreme postali veoma dobar tim koji se maksimalno posvetio svojim zadacima. To je za mene bilo inspirativno I mislim da su to gledaoci prepoznali. Nadam se da će isto videti I publika u Srbiji.”


Film “Legenda o Kolovratu”, kao najveći produkcijski poduhvat u ruskoj kinematografiji, do sada je u Rusiji pogledalo preko 5 miliona ljudi.
U 13. veku mongolske ratne horde i njihov vođa Batu Kan kontrolisali su većinu sveta. Kako su se kretali ka Evropi, Mongoli su napadali preostale ruske kneževine koje su im se našle na putu. Ipak, njihove planove kvari taj mali odred snažnih junaka na čelu sa misterioznim hrabrim ratnikom, koji im se suprotstavlja.
Režiju potpisuju Džanik Fajziev i debitant Ivan Šurkovetski. Glavne uloge tumače Ilja Malakov, Aleksey Serebrijakov, Aleksandr Ilin.
Regionalna prava za ovaj film ima kuća Fox Vision, a distribuciju za Srbiju i Crnu Goru radi Fame solutions. Karte za sutrašnju premijeru filma su u prodaji.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum