Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije EKO Serbia - osnovna škola Jefimija saopštenje
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: EKO Serbia - osnovna škola Jefimija saopštenje

EKO Serbia - osnovna škola Jefimija saopštenje 3 godina 4 meseci pre #199

 • milan
 • milan's Avatar
 • Van mreže
 • Moderator
 • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
 • Poruka: 110
 • Primljenih Zahvalnica: 1
 • Karma: 0
Kompanija EKO Serbia a.d. i grupacija Hellenic Petroleum uspešno su završili organizovane radove na renoviranju škole „Jefimija“ iz Obrenovca. Realizovanje ove donacije, u saradnji sa kancelarijom grada i upravom škole, obavljeno je vrlo efikasno i škola je danas 1. septembra otvorila vrata obnovljene škole za đake i nastavnike.
U prisustvu medija i partnera, kompanija EKO Serbia je u julu mesecu najavila realizovanje donacije u iznosu od 6.000.000 dinara sa ciljem da se jedna od škola koje su bile teško pogođene poplavama u Obrenovcu – OŠ “Jefimija”, renovira i spremi na vreme za početak nove školske godine.

Navedeni iznos utrošen je kako bi se u školi sanirala šteta na zidovima i instalacijama, zamenili podovi i obnovila fiskulturna sala, kao i košarkaški teren u dvorištu škole. U toku prethodna dva meseca organizovani su radovi u školi i zajedničkim snagama uz podršku uprave grada, škole i kompanije donatora EKO Serbia, radovi su završeni i 1. septembra 2014. Godine škola je počela sa radom na veliku radost osnovaca iz Obrenovca..

Povodom početka nove školske godine u renoviranim prostorijama, nastavnici i učenici škole Jefimija iz Obrenovca priredili su svečanu priredbu.

Direktor škole, gospodin Dragan Jovanović organizovao je obilazak i razgledanje škole za goste i medije i zahvalio se u ime svih učenika i zaposlenih na uloženom trudu i donaciji, da škola ponovo oživi i započne sa radom.

Generalni direktor EKO Serbia, gospodin Goran Dejanović,je u ime kompanije donatora poželeo đacima srećan polazak u školu, da uživaju u drugarstvu, druženju i učenju, podsećajući da se ne osvrću na ružne stvari iz prošlosti, već samo na lepe u budućnosti.Cilj svih aktivnosti kompanije EKO Serbia a.d. jeste poslovanje u skladu sa osnovnom vizijom kompanije - Biti prvi izbor potrošača, obezbediti usluge i proizvode vrhunskog kvaliteta, brinući ujedno o našim zaposlenima,lokalnoj zajednici i očuvanju prirodne sredine.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

 • Korisne informacije

 • Šta je Retail Serbia?

 • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum