Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Štark Najlepše želje: 13. novembar internacionalni dan pažnje
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Štark Najlepše želje: 13. novembar internacionalni dan pažnje

Štark Najlepše želje: 13. novembar internacionalni dan pažnje 2 godina 3 meseci pre #380

 • milan
 • milan's Avatar
 • Van mreže
 • Moderator
 • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
 • Poruka: 110
 • Primljenih Zahvalnica: 1
 • Karma: 0
Želeći da ostanu verni pravim vrednostima i negovanju lepih tradicija, koje su osnova ovog brenda, “Najlepše Želje“ nastavljaju sa obeležavanjem 13. novembra, Dana pažnje u Srbiji i ove godine.

U svim Štark radnjama u Beogradu sve posetioce tog dana obradovaće slatka iznenađenja i mali znaci pažnje. Cilj je da pokrenemo lanac ljubaznosti nizom malih znakova pažnje želeći da ulepšamo dan svojim potrošačima i inspirišemo ih da i oni to isto urade.

“Najlepše želje” su poznate kao brend koji prati i nove trendove u komunikaciji, pa smo pripremili posebnu aktivaciju za sve fanove i slatka izmenađenja i u digitalnom svetu. Vodimo vas kroz svet “Najlepših želja” gde vas čekaju skriveni tragovi koji vode do slatkih nagrada. Više informacija vas očekuje na zvaničnoj Facebook stranici.

Želeći samo najbolje, “Najlepše želje” su već spremile iznenađenje u vidu najnovijeg ekluzivnog Nugat Limited Edition ukusa u portfoliju velikih čokolada. Pakovanje ove čokolade je premium, ekskluzivno, sa puno zlatne boje, idealno za praznike i svečane prilike, i već je dostupno na tržištu. Ovim proizvodom želimo da podstaknemo poklanjanje i pružimo svima jedinstven, kvalitetan i luksuzan Nugat ukus.

Na Dan Pažnje “Najlepše želje“vam vraćaju osmeh na lice, ali i inspirišu da pažnju bar taj dan poklonite nekoj drugoj osobi. Bilo da je u pitanju član porodice ili neko ko to ne očekuje, komšija ili prolaznik koga srećete svaki dan na ulici. Budite hrabri da učinite prvi korak. Samo jedna osoba je potrebna da pokrene promenu u drugima, koje vode do ljubaznijeg i humanijeg okruženja.

Jer, svet je pun ljubaznih ljudi, a ukoliko ih ne možete pronaći, budite vi ti ljudi.

Jedan od povoda za ovakvu inicijativu je i istraživanje koje svake godine objavljuje CAF (Charity Aid Foundation), a sprovodi agencija Gallup, koje pokazuje da se Srbi ne nalaze među najdarežljivim i najljubaznijim nacijama. Naime, prema Svetskom indeksu davanja (WGI) Srbija se krajem prošle godine nalazila na začelju liste – 123. mestu, što ukazuje da ne pokazujemo empatiju i ne ukazujemo dovoljno pažnje jedni drugima.

Svetski dan pažnje ustanovljen je na inicijativu Svetskog pokreta za ljubaznost, u Tokiju, 13. novembra 1998. godine. Posebno se obeležava u Kanadi, Japanu, Australiji, Nigeriji i Saudijskoj Arabiji, a poslednjih nekoliko godina sve veću popularnost stiče i u Indiji, Italiji, Singapuru i Velikoj Britaniji.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

 • Korisne informacije

 • Šta je Retail Serbia?

 • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum