Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Henkel: Revolucionarno rešenje za odstranjivanje vlage
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Henkel: Revolucionarno rešenje za odstranjivanje vlage

Henkel: Revolucionarno rešenje za odstranjivanje vlage 2 godina 1 nedelju pre #383

 • milan
 • milan's Avatar
 • Van mreže
 • Moderator
 • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
 • Poruka: 110
 • Primljenih Zahvalnica: 1
 • Karma: 0
Revolucionarno rešenje za odstranjivanje vlage!

Vlaga predstavlja jednu od svakodnevnih briga većine domaćinstava, može se pojaviti kako u kućama, tako i u stanovima i često predstavlja veliku opasnost po čovekovo zdravlje. Jedna od stvari koje posebno utiču na stvaranje vlage, je loše urađena termoizolacija koja onemogućava da prostor svakodnevno „diše“, a saniranje često predstavlja veliki trošak. Kako bi olakšali borbu protiv vlage i pružili jednostavnu prevenciju, brend Ceresit je predstavio na tržištu sjajnu inovaciju, AERO 360º upijač vlage, koji predstavlja revoluciju u odstranjivanju vlage.

Prosečno domaćinstvo proizvede 12 litara vlage dnevno, što ume da bude glavni razlog kod povećane vlažnosti vazduha unutar stambenih prostora. Novi sistem za odstranjivanje vlage AERO 360° koji omogućava protok vazduha od 360°, je još učinkovitiji pri upijanju vlage i uklanjanju neprijatnih mirisa. Lako prenosiv aparat funkcioniše vrlo jednostavno, stavljanjem tablete u aparat, aktivira ga i upijanje vlage počinje istog momenta. Providno kućište omogućava praćenje efikasnosti upijanja, dok AERO tableta već nakon 12 sati stvara prve kapi unutar aparata. Pogodnosti sjajnog AERO 360° su mogućnost funkcionisanja bez potrebe za strujom ili baterijama, dok u slučaju prevrtanja bezbednosne kopče će sprečiti prolivanje tečnosti, što ga čini izuzetno praktičnim u domovima sa aktivnim mališanima.

Najnoviji inovacija od Ceresita pomaže, pored smanjenja vlage u prostoru, i osobama koje pate od alergije. AERO 360° u svakoj prostoriji gde se postavi sprečava posledica koje mogu nastati usled nastanka viška vlage, dok istovremeno ljudima činiti prostor prijatnijim za život.

Henkel, sa vodećim brendovima i tehnologijama, posluje širom sveta u tri oblasti: Detergenti i kućna hemija, Beauty care i Adhezivi Tehnologije. Kompanija Henkel osnovana je 1876. godine, a danas je lider na potrošačkom i industrijskom tržištu, sa poznatim brendovima kao što su Persil, Schwarzkopf i Loctite. Henkel zapošljava gotovo 50.000 ljudi, a u fiskalnoj 2014. godini ostvario je prodaju od 16,4 milijardi evra i operativni profit od 2,6 milijardi evra. Henkelove prioritetne akcije su izlistane u nemačkom indeksu DAX.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

 • Korisne informacije

 • Šta je Retail Serbia?

 • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum