Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije SBB: Sve SBB usluge dostupne i van kuće:
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: SBB: Sve SBB usluge dostupne i van kuće:

SBB: Sve SBB usluge dostupne i van kuće: 2 godina 3 meseci pre #398

 • milan
 • milan's Avatar
 • Van mreže
 • Moderator
 • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
 • Poruka: 110
 • Primljenih Zahvalnica: 1
 • Karma: 0
TV, internet i fiksni telefon uvek sa vama

Sve tri usluge SBB-a, digitalnu televiziju, internet i fiksnu telefoniju, od sada korisnici imaju mogućnost da koriste i van kuće. Nakon aplikacije za gledanje televizije na mobilnim uređajima (D3GO) i korišćenja besplatnog internet signala na više od 100.000 lokacija širom regiona (UNIFI mreža), kompanija SBB pokrenula je UNIFON – novi servis koji svim korisnicima telefonije omogućava da koriste fiksni telefon gde god da se nalaze, bilo da su u zemlji ili inostranstvu.


„Prateći trendove vodećih svetskih telekomunikacionih operatora, trudimo se da svojim korisnicima kontinuirano omogućavamo dodatne servise koji će im korišćenje digitalne televizije, interneta ili fiksne telefonije činiti dostupnijim, lakšim i bržim“ – istakao je Srđan Radić, direktor prodaje i marketinga kompanije SBB i dodao: „Bilo da je u pitanju potreba da se odgleda omiljena serija, odgovori na poslovni mejl ili obavi razgovor iz inostranstva, danas sve naše usluge korisnici imaju sa sobom i to uz znatne uštede.“

U čemu je prednost nove aplikacije - UNIFON?

Prednost UNIFON-a je prvenstveno velika ušteda na dolaznim i odlaznim pozivima u romingu, jer korisnici uz pomoć aplikacije telefoniraju po istoj ceni kao sa svog fiksnog telefona. Omogućeni su im i besplatni pozivi ka drugim korisnicima aplikacije i SBB fiksne telefonije. Sve što je potrebno za besplatno korišćenje UNIFON-a je internet, a kompanija SBB preporučuje UNIFI mrežu u Srbiji i regionu ili bilo koju drugu dostupnu WiFi mrežu u svetu.

To znači da ukoliko je SBB pretplatnik na putu van zemlje i povezan je na WiFi signal, može potpuno besplatno da pozove prijatelja u Beogradu (ili bilo kom drugom gradu) koji koristi SBB fiksni telefon. Takođe, može da pozove i bilo koji drugi mobilni ili fiksni telefonski broj po tarifama fiksne telefonije SBB.

Kako funkcioniše UNIFON aplikacija?

Svi korisnici SBB fiksne telefonije mogu besplatno da preuzmu UNIFON aplikaciju sa Google Play prodavnice, a uskoro i sa AppStore-a. Zahvaljujući UNIFON-u imaju mogućnost da koriste svoj fiksni broj na mobilnom telefonu i to na čak pet uređaja istovremeno, u skladu sa važećim tarifama SBB fiksne telefonije.

UNIFON aplikacija, pored telefonskih razgovora, omogućava besplatno dopisivanje i razmenjivanje audio, foto i video zapisa sa drugim korisnicima koji imaju ovu aplikaciju.

Kako su SBB usluge povezane, zahvaljujući konstantnom širenju UNIFI mreže, za korišćenje UNIFON aplikacije korisnicima je na raspolaganju više od 100.000 lokacija širom Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Slovenije. Iako UNIFI mreža nije uslov za korišćenje UNIFON-a, sa porastom broja SBB korisnika, raste i broj lokacija UNIFI mreže, što uslugu čini svakim danom sve dostupnijom.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

 • Korisne informacije

 • Šta je Retail Serbia?

 • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum