Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije IDEA: „Zajedno činimo dobra dela“
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: IDEA: „Zajedno činimo dobra dela“

IDEA: „Zajedno činimo dobra dela“ 2 godina 1 mesec pre #414

 • milan
 • milan's Avatar
 • Van mreže
 • Moderator
 • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
 • Poruka: 110
 • Primljenih Zahvalnica: 1
 • Karma: 0
DEA I GRAD BEOGRAD U ZAJEDNIČKOJ AKCIJI ZA LEPŠI IZGLED PRESTONICE

Završeno sređivanje odabranih lokacija u centru Beograda u okviru IDEINOG projekta „Zajedno činimo dobra dela“

Završeno je sređivanje centralnih lokacija u Beogradu, u okviru društveno odgovorne akcije „Zajedno činimo dobra dela“ koju je pokrenuo trgovinski lanac IDEA uz podršku grada Beograda i JKP Zelenilo Beograd. Sređene zelene površine, nove klupe, sprave za vežbanje učinile su ove lokacije lepšim i prijatnijim za sve Beograđane.


Preuređenjem odabranih lokacija na Vračaru, Lionu i Vukovom spomeniku pokrenut je novi ciklus glasanja koji se širi na još jedan beogradski kvart – Čuburu. Beograđani će, kao i u prvom talasu, imati mogućnost da direktno učestvuju u akciji tako što će moći sami da predlažu i biraju lokacije koje bi voleli da se preurede u njihovom komšiluku. Koliko je ova društveno odgovorna inicijativa, koju je pokrenuo trgovinski lanac IDEA, prepoznata od strane naših sugrađana govori i činjenica da je više od trista hiljada Beograđana dalo svoj glas za neki od predloga u prvom talasu. Glasanje će se obavljati u 20 odabranih IDEA prodajnih objekata i trajaće od 1. decembra do 29. februara, a predložena lokacija koja sakupi najviše glasova biće preuređena.

Akcija „Zajedno činimo dobra dela“, je deo šire društveno odgovorne kampanje „Beograd grad novih IDEA“ u okviru koje IDEA daje svoj doprinos kulturnom i društvenom životu prestonice, podržavajući sve značajnije gradske manifestacije i odgovarajući na potrebe prestonice.

IDEA je pokrenula niz društveno odgovornih projekata i posebnu pažnju je posvetila incijativama od lokalnog značaja u kojima podržava pojedince, ali i mnogobrojne kulturno – umetniče i sportske manifestacije širom Srbije, a ujedno pokreće i svoje kampanje i projekte.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

 • Korisne informacije

 • Šta je Retail Serbia?

 • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum