Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije COCA-COLA: Sakupljanje knjiga za decu bez roditelja
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: COCA-COLA: Sakupljanje knjiga za decu bez roditelja

COCA-COLA: Sakupljanje knjiga za decu bez roditelja 1 godinu 11 meseci pre #415

 • milan
 • milan's Avatar
 • Van mreže
 • Moderator
 • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
 • Poruka: 110
 • Primljenih Zahvalnica: 1
 • Karma: 0
NOVOGODIŠNJI COCA-COLA KARAVAN OTPOČINJE HUMANU MISIJU SAKUPLJANJA KNJIGA ZA DECU BEZ RODITELJA

Kompanija će u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja preurediti zajedničke prostorije u domovima širom Srbije

Novogodišnji Coca-Cola karavan krenuće 15. decembra 2015. na svoju dobrotvornu misiju kroz 10 gradova Srbije s ciljem prikupljanja knjiga za decu bez roditeljskog staranja. U saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, kompanija Coca-Cola će preurediti po jednu prostoriju u domovima širom Srbije kojima će biti upućena i donacija u knjigama po završetku karavana 01. januara 2016.

„Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da pozovemo sve građane da se pridruže našoj dobrotvornoj misiji da zajedno donesemo osmehe na lica mališana u domovima i učinimo im ove novogodišnje praznike sasvim posebnim. Zahvalili bismo se Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja kao i partnerima koji su se pridružili ovoj akciji na pomoći i podršci da pokrenemo još jedan karavan sa plemenitim ciljem. Nadamo se da će se svi građani dobre volje odazvati našem pozivu i da će naš karavan na svom putu kroz Srbiju sakupiti puno knjiga, šireći radosti u svim gradovima u kojima se bude zaustavljao“, izjavila je Milica Stefanović, predstavnica kompanije Coca-Cola.

Karavan na svoj put polazi 15. decembra iz Beograda ispred Ušće šoping centra gde će svi građani moći da dođu, donesu knjige i zabave se na samom karavanu. Program počinje u 18.00 časova te će posetioci imati prilike da uživaju u dečjoj predstavi, nastupu domaćih YouTube zvezda, finalista ovogodišnjeg X Faktora kao i druženju i fotografisanju sa Deda Mrazom.

Na svom putu kroz Srbiju karavan će posetiti sledeće gradove:

16. decembar - Sombor, Trg svetog trojstva, 17.00 časova
17. decembar - Novi Sad, Trg slobode, 18.00 časova
20. decembar - Valjevo, plato ispred Opštine, 17.00 časova
21. decembar - Užice, Gradski trg, 17.00 časova
24. decembar - Kruševac, Trg kosovskih junaka, 17.00 časova
25. decembar - Vranje, Omladinski kulturni centar, 17.00 časova
28. decembar - Niš, plato pored Trga kralja Milana, 17.00 časova
29. decembar - Kragujevac, Trg kod krsta, 17.00 časova
30. decembar - Negotin, Gradski trg,17.00 časova
01. januar 2016.- Beograd, Ulica otvorenog srca, 10:30 časova

Svoju podršku u realizaciji karavana pružili su i partneri kompanije Coca-Cola, izdavačka kuća „Laguna“, kao i kompanije Canon i DexyCo.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

 • Korisne informacije

 • Šta je Retail Serbia?

 • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum