Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije VISA: #malepobede sa Visa karticom donele velike nagrade
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: VISA: #malepobede sa Visa karticom donele velike nagrade

VISA: #malepobede sa Visa karticom donele velike nagrade 1 godinu 8 meseci pre #568

 • milan
 • milan's Avatar
 • Van mreže
 • Moderator
 • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
 • Poruka: 110
 • Primljenih Zahvalnica: 1
 • Karma: 0
Dva najsrećnija korisnika Visa kartica postali su ponosni vlasnici novog automobila Renault Captur nakon izvlačenja glavnih dobitnika Visa nacionalne kampanje u Srbiji. Gospodin Dalibor Milojević iz Jagodine i gospodin Ljubomir Stanojević iz Gornjeg Milanovca pravi su primer kako transakcije malih vrednosti korisnicima Visa-e mogu doneti velike nagrade. Milojeviću je sreću doneo račun u vrednosti od svega 451,36 dinara za nabavku namirnica u prodavnici, dok je Stanojević potrošio 999 dinara za kupovinu košulje.

Nacionalna nagradna igra “Visa male pobede i velike nagrade” imala je dve etape: od 7. decembra 2016. do 5. januara 2016; i od 6. januara 2016 do 4. februara 2016. Svi korisnici Visa kartica imali su pravo učešća u nagradnoj igri svaki put kada su upotrebili Visa karticu za plaćanja u Srbiji, i registrovali račun od kupovine na www.rs.visa.com, bez obzira na vrednost.

Srećnim dobitnicima je na dodeli nagrada organizovanoj 24. februara u Beogradu ključeve automobila Renault Captur uručio Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za Jugoistočnu Evropu.
Gospodin Đorđević rekao je da je cilj nagradne igre „Visa male pobede i velike nagrade” promocija jednostavnih, brzih i sigurnih bezgotovinskih načina plaćanja prilikom svakodnevnih kupovina, kao i nagrađivanje lojalnih korisnika Visa kartica.


“Glavna ideja kampanje #malepobede je da potrošačima pokažemo jednostavnost i lakoću bezgotovinskih plaćanja. Uz Visa kartice upravljanje budžetom i vremenom je značajno efikasnije, a svaka kupovina je mala pobeda. Nacionalna nagradna igra “Visa male pobede i velike nagrade” bila je veoma uspešna: više od 26.000 korisnika kartica je tokom promotivnog perioda ostvarilo preko 218.000 transakcija . Te brojke nam pokazuju da korisnici u Srbiji sve više prihvataju Visa kartice kao svakodnevno sredstvo plaćanja, i njima plaćaju iznose različitih vrednosti. U tom smislu naša zemlja prati globalnog trend migracije sa tradicionalnih načina plaćanja na elektronska”, rekao je Đorđević i dodao: “Još jednom čestitam dobitnicima i Daliboru i Ljubomiru želim mnogo sigurnih kilometara u Renault Captur automobilu”.

Srećni dobitnik Dalibor Milojević plaćao je Visa karticom Raiffeisen banke, a srećna kupovina bila je neplanirana:
„Vraćao sam se kući sa sinom, padala je kiša i odlučio sam da uzmemo taksi. U tom trenutku pozvala me je supruga da me zamoli da u prodavnici kupim hleb i još neke namirnice. Potrošio sam nešto više od 450 dinara“, rekao je Milojević i dodao da nikada u životu nije imao novi automobil.
Priča drugog dobitnika, gospodina Stanojevića takođe je interesantna:
„Bio sam u kupovini sa suprugom i zapazili smo košulju za sina. Nismo bili sigurni da li da je kupimo ili ne, ali kako nije bila mnogo skupa, odlučili smo se za nju. Na kraju, cela porodica je dobila poklon zahvaljujući mojoj Visa kartici Hypo Alpe Adria bank“, rekao je Stanojević.
Oba dobitnika Visa platne kartice koriste svakodnevno i smatraju ih jednostavnim, brzim i sigurnim načinom plaćanja.

O kompaniji Visa

Visa Inc. je svetska kompanija za platne usluge koja povezuje potrošače, kompanije, finansijske institucije i vlade u više od 200 zemalja i područja brzim, sigurnim i pouzdanim digitalnim novcem. Temelj digitalnog novca je VisaNet - jedna od najnaprednijih svetskih procesnih mreža koja omogućava obradu više od 65.000 transakcija u sekundi, obezbeđujući potrošačima sigurnost i garantujući trgovcima isplatu. Visa nije banka, ne izdaje kartice, ne omogućava kredite i ne određuje rate ili cenu usluga samim potrošačima. Visa inovacije, ipak, omogućavaju finansijskim institucijama da svojim potrošačima ponude mnogobrojne mogućnosti: plaćajte sada putem debitnih kartica, unapred sa pripejd karticama ili naknadno putem kreditnih kartica .
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

 • Korisne informacije

 • Šta je Retail Serbia?

 • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum