Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Mercator S i ove godine učestvuje u akciji „Sat za našu planetu
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Mercator S i ove godine učestvuje u akciji „Sat za našu planetu

Mercator S i ove godine učestvuje u akciji „Sat za našu planetu 1 godinu 9 meseci pre #606

 • milan
 • milan's Avatar
 • Van mreže
 • Moderator
 • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
 • Poruka: 110
 • Primljenih Zahvalnica: 1
 • Karma: 0
Mercator S, kao društveno odgovorna kompanija koja brine o održivom razvoju i očuvanju životne sredine, već drugu godinu zaredom učestvuje u akciji „Sat za našu planetu“ koja ima za cilj da ukaže na problem klimatskih promena, kao i da pokaže da je zajedničkom incijativom moguće uticati na njih i da postoje rešenja za našu planetu.

Gašenjem spoljnih svetlećih reklama u subotu, 19. marta, na svim Roda, IDEA i Mercator prodajnim objektima na celoj teritoriji Srbije, u trajanju od sat vremena od 20:30 do 21:30, Mercator-S se pridružuje akciji simboličnog gašenja svetala koja se u svetu sprovodi već devet godina. Ova akcija prerasla je u najveću svetsku inicijativu koja uključuje stotine miliona ljudi u više od 7.000 gradova iz 163 zemlje. U Srbiji je prošle godine akcija organizovana sedmi put i u njoj je učestvovao rekordan broj učesnika sa ukupno 91 gradova i opština, više od 433 različitih partnera od nevladinih organizacija, škola i kompanija koje su se uključile i podržale akciju, civilnog drušva i pojedinaca.


Klimatske promene utiču na celokupno čovečanstvo, a ovim simboličnim gestom šalje se poruka da je borba protiv ovog velikog problema zajednička borba svih nas.
Mercator S nastoji da zajednici pruži što bolje uslove za život, rad i razvijanje. Posebnu pažnju posvećuje društveno odgovornom poslovanju dajući podršku zajednici u kojoj posluje, a učešće u ovoj akciji je jedan od mnogobrojih društveno odgovornih aktivnosti koje sprovodi.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

 • Korisne informacije

 • Šta je Retail Serbia?

 • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum