Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Pekarijada - IZABRANI NAJBOLJI PEKARI U SRBIJI
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Pekarijada - IZABRANI NAJBOLJI PEKARI U SRBIJI

Pekarijada - IZABRANI NAJBOLJI PEKARI U SRBIJI 1 godinu 6 meseci pre #663

 • milan
 • milan's Avatar
 • Van mreže
 • Moderator
 • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
 • Poruka: 110
 • Primljenih Zahvalnica: 1
 • Karma: 0
Ovogodišnja „Pekarijada“ završena je svečanim proglašenjem najboljih pekara Srbije u pet kategorija – najbolji u pripremanju tradicionalnog obogaćenog hleba je Lazar Milanov, u pripremanju bureka je Marjan Jerinić, somuna Srđan Stojanović, a buhtle sa džemom Marko Živković. Titulu „najboljeg mladog pekara“ poneo je Nenad Radovanović. Nacionalno takmičenje za najboljeg profesionalnog i mladog pekara organizovala je kompanija Lesaffre Srbija uz podršku Unije pekara Srbije. Profesionalnim pekarima, pobednicima u svim kategorijama, dodeljene su novčane nagrade, a najbolji mladi pekar nagrađen je zaposlenjem u jednoj od vodećih pekara u Srbiji. Posebnost ovog takmičenja jeste ta što će se hleb po recepturi „naj hleba“ „Pekarijade“ naći u ponudi pekare u Maxi supermarketima širom Srbije.

„Drago mi je da smo organizovanjem „Pekarijade“ nagradili talenat, umeće i sposobnosti domaćih pekara. Iskustva profesionalaca koji su prošle godine učestvovali na Evropskom pekarskom prvenstvu motivisali su nas da pokrenemo nacionalno takmičenje. Naša namera jeste da „Pekarijadu“ učinimo tradicionalnom manifestacijom, jedinstvenom u industriji pekarstva, koju karakteriše spoj znanja i iskustva domaćih pekara, ali i primena novih trendova i deljenje dobre energije“, izjavila je Milena Obradović, marketing menadžer kompanije Lesaffre član organizacionog komiteta „Pekarijade“.


Tokom protekle tri nedelje u Lesaffre pekarskom centru više od 170 profesionalnih i mladih pekara pokazalo je svoje umeće u pripremanju različitih pekarskih proizvoda. Sve kandidate ocenjivao je stručni žiri koga su činili predstavnik Unije pekara, članovi našeg tima koji je prošle godine učestvovao na Louis Lesaffre Coupe – Evropskom pekarskom prvenstvu, predstavnici Maxi supermarketa, kao i predstavnik Mlinpek zavoda. Pored mogućnosti da osvoje neku od nagrada, takmičari na „Pekarijadi“ imali su jedinstvenu priliku da steknu dragoceno iskustvo koje im može pomoći u daljem profesionalnom radu.

Proglašenje pobednika održano je u teatru Madlenianum, a za dobar program, bili su zaduženi umetnici, ali i sami finalisti „Pekarijade“ u kategoriji burek koji su na sceni izveli tzv. „bacanje testa“. Pored glavnih nagrada namenjenih pobednicima, finalistima takmičenja uručene su i specijalne nagrade među kojima su i priznanja za „najiskusnijeg“, „najvrednijeg“, „najupornijeg“ i „najoriginalnijeg“ pekara.

Podršku ovogodišnjoj „Pekarijadi“ pružile su i „Bongard“ i „Sadex“ – pekarske mašine i oprema, kao i kompanije „Dijamant“ iz Zrenjanina i „Pobeda plus“ iz Niša.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

 • Korisne informacije

 • Šta je Retail Serbia?

 • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum