Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Sladoled Mix – novo iz Moja Kravica Kuhinjice
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Sladoled Mix – novo iz Moja Kravica Kuhinjice

Sladoled Mix – novo iz Moja Kravica Kuhinjice 1 godinu 6 meseci pre #675

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1
Pripremite najukusniji sladoled od vanile i čokolade kod svoje kuće


Najlepše poslastice su one koje se pripremaju kod kuće, sa ljubavlju, za svoje najbliže. Međutim, često za to nedostaje vremena. Svi bismo voleli da poslastice pripremimo brzo i jednostavno, a da pri tom ne žrtvujemo njihov kvalitet i ukus.Iz kompanije Imlek na tržište je stigao Moja Kravica Kuhinjica Sladoled Mix- mlečna smeša za pripremu sladoleda kod kuće.
Dovoljno je dobro ohladiti smešu, zatim umutiti mikserom 3 minuta i zamrznuti. Sladoled koji se dobija mućenjem je bogat mlečnom mašću, prepoznatljivog punog mlečnog ukusa i kremaste strukture. Na taj način, veoma brzo, dobija se ukusna i kvalitetna poslastica za celu porodicu po veoma pristupačnoj ceni.
Moja Kravica Kuhinjica Sladoled Mix dostupan je u pakovanjima od 200ml i 500ml. Mućenjem smeše od 200ml dobija se oko 500ml gotovog mlečnog sladoleda, dok se od 500ml smeše dobija oko 1,25l gotovog mlečnog sladoleda od vanile ili čokolade.

Poslednja izmena: 1 godinu 6 meseci pre od milan.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum