Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Sberbank Super kredit sa najnižom kamatom uz najviši iznos i na
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Sberbank Super kredit sa najnižom kamatom uz najviši iznos i na

Sberbank Super kredit sa najnižom kamatom uz najviši iznos i na 1 godinu 8 meseci pre #680

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 788
  • Karma: 1
Povoljni uslovi Sberbank Super kredita dovoljan su razlog za super osećaj,jer građani više ne moraju da biraju između otplate postojećih kreditnih obaveza iraspolaganja dodatnom gotovinom.Sada imaju mogućnost da uzmu maksimalni iznos kredita uz najduži rok otplate, a sve to uz veoma povoljnu kamatu.Atraktivna kamatna stopa, iznos do čak 3.000.000 dinara i rok otplate do 96 meseci čine ovaj proizvod najpovoljnijim u kreditnoj ponudi Sberbank Srbija.

Posebna pogodnost jeste jednostavna procedura odobrenja, a klijente koji apliciraju za ovaj kredit putem onlajn zahteva očekuje i 1% niža kamatna stopa.
„Kreiranjem Super kredita želelismoda svim klijentima omogućimo da na jednostavan način usaglase svoje želje imogućnosti. Super uslovi i jednostavna procedura odobravanja čine Super kredit jedinstvenim proizvodom u našoj ponudi. U želji da prevaziđemo očekivanja klijenata, za sve kojipodnesu onlajn zahtev za kredit očekuje niža kamatna stopa“, istakla je Mirjana Đorđević, direktorka Odeljenja za razvoj proizvoda u Sberbank Srbija.
Ukoliko se klijent odluči za refinansirajući kredit u iznosu od 500.000 dinara sa rokom otplate do 96 meseci, nominalna kamatna stopa je 9,95% u prvih 60 meseci, a posle tog perioda 6,5% plus tromesečni Belibor, dok je mesečna rata 7.573,86 dinara.
Više informacija o Super kreditu svi zainteresovani mogu dobiti u jednoj od Sberbank ekspozitura, pozivom Kontakt centra banke na 19909 ili na zvaničnom sajtu banke.
Poslednja izmena: 1 godinu 8 meseci pre od Zarko.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum