Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: GORENJE VEŠ MAŠINE

GORENJE VEŠ MAŠINE 1 godinu 8 meseci pre #690

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 788
  • Karma: 1
Istorija pranja odeće seže u daleku prošlost, i vezuje se za vreme kada je tekstil tek počeo da se upotrebljava kao garderoba. Prvobitno se odeća prala u rekama i potocima, sve dok nije razvijena prva preteča veš mašine, 1691. godine u Engleskoj. Od tada je ovaj aparatu potpunosti promenio način upotrebe i mehanizam rada, prateći navike i potrebe svojih korisnika.

Inspirisana potrebama svojih potrošača, kompanija Gorenje već više od 60 godina proizvodi veš mašine koje se savršeno uklapaju u brojne životne stilove. Različite dimenzije, velične bubnja, pa čak i boje. Brzo pranje, ekološki prihvatljivo. Tih i pedantno temeljan aparat. Posebni programi za različitih vrsta veša. Ipak, bez obzira na odabrani režim, veš je uvek nežno i pažljivo opran. Tkanina je sveža i fleksibilna, a boje zadržavaju svoje osnovne nijanse.
Kao lider u oblasti bele tehnike, Gorenje je iskoračilo inovacijama, pa je tako prva kompanija koja je proizvela mašine sa 2.000 obrtaja, ekranom na dodir, jednostavnim rukovanjem, ali i garantnim rokom od 5 godina, koju je prva na tržištu Srbije uvela još 2005. godine.

Izuzetnom poverenju u ove aparate doprinela je efikasna postprodajna usluga Gorenje Servisa koja obuhvata održavanje aparata unutar fabričkog kvaliteta, orginalne rezervne delove, pružanje informacijai saveta kranjem korisniku.

Sve one koji razmišljaju o kupovini ovog aparata do 15. maja očekuje posebna prolećna akcija u okviru koje mogu da odaberu jedan od tri Gorenje modela po specijalnim cenama i dobiju vredanpoklon, Ariel tečni deterdžent.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum