Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Zaposleni kompanije MOL Srbija farbali Uskršnja jaja sa decom
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Zaposleni kompanije MOL Srbija farbali Uskršnja jaja sa decom

Zaposleni kompanije MOL Srbija farbali Uskršnja jaja sa decom 1 godinu 8 meseci pre #691

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 787
  • Karma: 1
Zaposleni kompanije MOL Srbija posetili su Svratište za decu na Zvezdari,i sa mališanima, kroz farbanje Uskršnjih jaja, igru i druženje, podelili radosti predstojećeg praznika.
Štićenici Svratišta imali su priliku da svoju kreativnost iskažu kroz ukrašavanje jaja, ali i da se sa zaposlenima kompanije MOL Srbija igraju i zabave. Organizovano je i takmičenje za najbolje dekorisano uskršnje jaje, što je čitavu akciju učinilo još zanimljivijom.

Generalna direktorka kompanije MOL Srbija Bianca Vasilescu, izrazila je veliko zadovoljstvo što su predstavnici ove kompanije deci Svratišta priredili nezaboravne trenutke.
“Pred nama su Uskršnji praznici kojima se posebno raduju deca.I mališani koji žive i rade na ulici željni su porodične atmosfere, prazničnih radosti i ljubavi, stoga je naša pažnja ovog puta bila usmerena ka njima, ovde u Svratištu.Kao i prethnodnih godina, MOL Srbija će u okviru svoje CSR strategije nastaviti sa aktivnostima posvećenim deci i lokalnoj zajednici. Svi imamo odgovornost prema osobama kojima je pomoć potrebna, pogotovo prema deci. Veoma sam srećna što su zaposleni kompanije MOL Srbija to prepoznali i što su odvojili svoje slobodno vreme za ovu humanitarnu akciju,“zaključila je Vasilescu.
Svratište za decu u Krfskoj ulicije mesto u kojem deca koja žive i rade na ulici mogu da pronađu svoje utočište: da dođu,druže se i igraju, okupaju se, ručaju, urade domaći, i u proseku broji između 30 i 70 štićenika.
Poslednja izmena: 1 godinu 8 meseci pre od Zarko.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum