Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije NAGRADNA IGRA „TAMO GDE JE SREĆA 100 PUTA VEĆA“
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: NAGRADNA IGRA „TAMO GDE JE SREĆA 100 PUTA VEĆA“

NAGRADNA IGRA „TAMO GDE JE SREĆA 100 PUTA VEĆA“ 1 godinu 6 meseci pre #698

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Na mreži
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 731
  • Karma: 1
Zašto su nagradne igre toliko popularne i zašto ih potrošači vole? Da li zbog uzbuđenja i nade da neka od nagrada može da završi baš u njihovim rukama ili postoji neki drugi razlog? Ako do sada niste okušali svoju sreću u nekoj od mnogobrojnih nagradnih igara sigurno ste se bar pitali koje su šanse da baš Vi postanete srećni dobitnik? Svi oni koji učestvovali u velikoj naradnoj igri, koju je ovog proleća organizovala RODA pod nazivom „Tamo gde je sreća 100 puta veća“, imali su veliku šansu „100 puta veću“ da postanu srećni dobitnici i da osvoje neku od mnogobrojnih vrednih i praktičnih nagrada koje je za njih pripremio ovaj trgovinski lanac.

RODA je na poslednjem finalnom izvlačenju, koje je održano u Kragujevcu 6. maja, podellila poslednje nagrade - 100 televizora i čak 2.000 kućnih aparata. U okviru ove nagradne igre podeljeno je 100 šporeta, 100 frižidera, 100 veš mašina koje su otišle u ruke srećnih dobitnika u nagradnim izvlačenjima održanim u Nišu, Novom Sadu i Šapcu, prethodnih nedelja. Uzbuđenje i radost povodom saznanja da vredni pokloni stižu baš na njihovu kućnu adresu, ovog puta zahvaljući RODI i njenoj nagradnoj igri, osetilo je 2.400 sugrađana, od kojih je glavnih 400 nagrada otišlo u 106 mesta širom Srbije.

RODA, kao domaća trgovina posebnu pažnju posvećuje svojim potrošačima, a kroz nagradne igre kao što je ova želi da nagradi njihovu vernost i da unese radost u mnoge domove širom Srbije.

Ovom prilikom, kao i prethodna tri vikenda, za sve potrošače organizovan je interesantan i bogat program. Od 8 do 12 časova trajalo je nagradno izvlačenje srećnih dobitnika za 2.000 kućnih aparata u RODA centru u Kragujevcu, a na Trgu kod Krsta izvučena su imena dobitnika za 100 televizora. RODA je za sve potrošače, pored nagradnih izvlačenja, priredila i bogat program uz nastupe dečijeg hora i poznatih lokalnih gitarista.

RODA neguje tradiciju porodične trgovine i svojim potrošačima nudi najniže cene, poseban doživljaj prilikom kupovine, a kroz bogatu ponudu proizvoda domaćih proizvođača koje plasira u svojim objektima pruža podršku domaćoj privredi.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum