Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Imlek rekonstruisao omiljeno mesto rekreativaca u Beogradu
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Imlek rekonstruisao omiljeno mesto rekreativaca u Beogradu

Imlek rekonstruisao omiljeno mesto rekreativaca u Beogradu 1 godinu 6 meseci pre #701

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1
Savremeni tempo života umnogome je promenio navike svih nas, a zbog nedostatka slobodnog vremena odlazak na vežbanje ili u teretanu postao je pravi luksuz. U skladu sa vrednostima koje brend Balans+ neguje, kompanija Imlek rekonstruisala je sprave za vežbanje duž trim staze na Košutnjaku.

Beograđani će od danas imati priliku da se rekreiraju na Košutnjaku, kojije postao omiljeno mesto okupljanja rekreativnih sportista i svih onih koji gradsku vrevu žele da zamene za mir u prirodi i pronađu svoj balans.

Po preporuci Republičkog zavoda za sport i sportsku medicinu, rekonstruisan je park za vežbanje na Košutnjaku koji sada svi Beograđani mogu da posete i uživaju u rekonstruisanom ambijentu za vežbanje pored čuvene trim staze.

„Balans+ napitak idealna je namirnica za sve ljude koji vode računa o zdravom načinu života. Pored zdrave ishrane veoma je važna i fizička aktivnost, i upravo iz tog razloga naša kompanija potrudila se da uredi najpoznatije mesto okupljanja svih rekreativaca Beograda. Za kvalitetan život treba prvenstveno pronaći balans, a mi ćemo i ubuduće nastaviti da se borimo samo za prave vrednosti i zdrave navike naših vernih potrošača“, izjavio je Jovan Bugarčić, menadžer kategorije kiselomlečnih proizvoda kompanije Imlek.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum