Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Akcija„Cif čisti Srbiju“ nastavljena u centru Zrenjanina
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Akcija„Cif čisti Srbiju“ nastavljena u centru Zrenjanina

Akcija„Cif čisti Srbiju“ nastavljena u centru Zrenjanina 1 godinu 6 meseci pre #706

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1
U okviru velike akcije čišćenja spomenika i institucija kulture u gradovima širom Srbije, očišćen je i zaštićenspomenik kralju Petru I Karađorđevićuna Trgu slobode u Zrenjaninu. Tim za čišćenje koji je formirala kompanija Unilever Beograd je sa čuvenog zrenjaninskog spomenika, ukloniografite, naslage čađi i ostale nataložene nečistoće, čime je spomeniku vraćen blistavi sjaj. Nakon temeljnog čišćenja nanesen je i specijalni anti-grafitni sloj koji će olakšati dalje održavanje spomenika.

„Dajući podršku lokalnoj zajednici kroz čišćenje i uređenje spomenikami želimo, sa jedne strane, da pomognemo lokalnoj zajednici, a sa druge da skrenemo pažnju građanima na važnost održavanja najvišeg nivoa opšte higijene. Ovo je treća godina zaredom kako uspešno čistimo, ne samo spomenike nego i druge institucije značajne za našu kulturu, a reakcije koje dobijamo od građana i lokalnih samouprava samo potvrđuju da radimo veoma važnu stvar“, rekla je Snežana Vukalović, menadžer korporativnih komunikacija u kompaniji Unilever Beograd d.o.o. i dodala: „Naš brendu Cif se odlično pokazao u ulozi inicijatora i motivatora i zato pozivamo i druge pojedince i institucije da nam se priključe i podrže ovu inicijativu.“

„Svi znamo koliko jeteško naći dodatna sredstva za održavanje grada i njegovih kulturnih i istorijskih znamenitosti i zbog toga smo zahvalni kompaniji Unilever Beograd koja je prepoznala značaj saradnje sa lokalnim samoupravama na realizaciji ovakvih projekata“, rekla jeDubravka Bulovan Bengin, članica gradskog veća u Zrenjaninui dodala: „Nadam se da ćemo svi mi koji živimo u Zrenjaninu, ali i svi gosti našeg grada, još više povesti računa oodržavanju čistoće i higijene u gradu.“

Pored spomenika u Zrenjaninu, u ovoj jedinstvenoj kapmanji očišćeni su i fasada Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, kao i spomeniciu Topoli i Pirotu, ado sredine maja planirano je još čišćenje i uređenje spomenika hajduk Veljku u Negotinu. Na poseban načinkampanji Cif čisti Srbiju učestvuju i građani, jer će kompanija Unilever Beograd deo prihoda od prodatih Cifsredstava za održavanje higijene izdvojiti za uređenje i čišćenje spomenika. Više informacija o spomencima i institucijama koji su do sada očišćeni možete pronaći na internet stranici cif-a kao i na društvenim mrežama Facebook i Twitter možete da pratite tok kampanje i uključite se u razgovor o ovoj temi.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum