Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Neverovatan uspeh mladog kulinara iz Srbije
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Neverovatan uspeh mladog kulinara iz Srbije

Neverovatan uspeh mladog kulinara iz Srbije 1 godinu 8 meseci pre #707

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 787
  • Karma: 1
Na nedavno održanom prestižnom internacionalnom kulinarskom kupu u rumunskom gradu Jašiju, mladi kuvar Jovan Tomović iz Srbije, osvojio je čak sedam medalja i pehar. Uspeh je utoliko veći jer se Jovan (17) takmičio u seniorskim kategorijama, koje su namenjene profesionalnim kuvarima starijim od 25 godina.

„Nadamo se da će postignuti uspeh našem mladom kolegi Jovanu biti značajan podstrek za dalji napredak u profesiji i da ćemo mi kao kompanija i ubuduće biti tu za sve mlade talente pružajući im nesebično našu pomoć.“ rekao je rukovodilac Metro Horeca Centra Uroš Urošević, gde poslednjih godina Jovan obavlja stručnu praksu.

Jovan Tomović takmičio se u Rumuniji, zajedno sa oko 150 takmičara iz celog sveta, Grčke, Kipra, Koreje, Bugarske, Albanije, Italije, Azerbejdžana, Turske, Švedske, Tunisa, Poljske, Izraela, Palestine i drugih, u najtežoj kulinarskoj disciplini "Crna Kutija". Ekipe su imale zadatak da pripreme jela od nepoznatih namirnica i sve to pod strogim sudijskim okom Svetske asocijacije šefova kuvara i Svetskog udruženja master šefova. Pokazavši svoj ogromni talenat, Jovan je tako osvojio zlatnu medalju i pehar za jelo od svinjskog mesa, srebrnu medalju za jelo od ribe i po jednu bronzanu medalju za jela od piletine i vegetarijanski obrok. Tu kolekciju obogatile su još po jedna zlatna, srebrna i bronzana medalja, za timski nastup sa studentima Visoke poslovne škole strukovnih studija iz Leskovca, u kategorijama nacionalni srpski sto, svadbena torta i restoranski dezerti.

METRO HoReCa Centar je jedinstven i najsavremeniji centar za organizaciju događaja i obuku profesionalaca iz oblasti ugostiteljstva u Srbiji i regionu. To je centar gde se profesionalnost, savremenost i gastronomija susreću u savršenoj ravnoteži, pa su samim tim i uspesi zagarantovani.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum