Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Samsung AddWash mašine za lakšu svakodnevicu
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Samsung AddWash mašine za lakšu svakodnevicu

Samsung AddWash mašine za lakšu svakodnevicu 1 godinu 6 meseci pre #718

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Na mreži
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 731
  • Karma: 1
Nova Samsungova serija mašina za pranje veša, Samsung AddWash je nakon svetske premijere od sada dostupna i na srpskom tržištu.
„Prema istraživanju koje je sproveo Samsung, oko 90 odsto ispitanika u Evropi želimašinu u koju će moći da ubace prljav veš i nakon što je sam proces pranja započeo. Nemogućnost dodavanja zaboravljenog veša je zaista jedna od najvećih frustracija za sve one koji peru veš. Želeli smo da ponudimoveš mašinu koja se jednostavno prilagođava načinu na koji naši korisnici peru veš, a ne da se oni prilagođavaju mašini“ – kaže Milan Vujović, direktor marketinga u kompaniji Samsung za SEAD region.

Samsung AddWash ima dodatna vrata koje se nalaze iznad glavnih i kroz koja se u mašinu može ubaciti zaboravljeni komad odeće, uključujući i deterdžent i omekšivač. To se može učiniti u svakom trenutku, bez obzira na to što mašina radi. Dovoljno je pritisnuti taster za pauzu i nakon toga otvoriti dodatna vrata, koja su dovoljno velika da se kroz njih mogu ubaciti džemper ili farmerke. Uz to, na početku postupka ispiranja veša, korisnici će u mašinu moći da ubace i veš koji peru na ruke ili ono za koje je, tokom pranja, potreban dodatni omekšivač. Sama vrata opremljena su i zaštitnim funkcijama kao što je dodatno zaključavanje, što sprečava slučajno otvaranje ili „intervenciju“ znatiželjnih dečijih ruku.

Pored AddWash funkcije, nova Samsung AddWash mašina poseduje još pet ključnih inovacija koje će učiniti pranje veša jednostavnijim - Eco Bubble, keramički grejač vode, mogućnosti brzog pranja, digitalni inverterski motor kao i dijamantski bubanj.
EcoBubbletehnologija stvara koncentrovani rastvor deterdženta i istovremeno uduvava veliku količinu vazduha, koju potom upumpava u bubanj mašine. Mehurići deterdženta upijaju se u tkaninu brže, dublje i ravnomerno nakon čega se temeljno ispiraju.Najveća je prednost ove tehnologije ušteda električne energije. Korišćenjem programa hladnog pranja može se uštedeti i do 70 posto električne energije.

Keramički grejači sprečavaju taloženje kamenca ali i omogućavaju uštedu električne energije zbog bržeg grejanja pri pranju na visokim temperaturama.
Samsung tehnologija SuperSpeed omogućava pranje veša za manje od sat vremena, bez smanjenja kvaliteta pranja. Umašinuse ubrizgava snažan mlaz vode, čime se deterdžent ispire u trenutku, a veš pere brže. Mlaznice potom ubrizgavaju čistu vodu na veš, koja se odmah izbacuje iz mašine.


AddWash mašine opremljene su digitalnim inverterskim motorima, na koje Samsung daje 10-godišnju garanciju. Ti motori mogu vrlo precizno podesiti brzinu rada, čime je osigurana visoka efikasnost, značajna ušteda električne energije, smanjen je negativan uticaj na okolinu, a mašine ujedno tokom rada proizvode manje buke i rade osetno mirnije.
Dijamantni bubanjsmanjuje izloženosti materijala mogućem oštećenju, u odnosu na uobičajene bubnjeve mašina za veš, za značajnih 34 posto.
AddWash mašine opremljene su nizom funkcija kojima je moguće upravljati sa Android ili iOS pametnih telefona. Kupci će moći da prate ciklus pranja ili da dobijuobaveštenje o početku idućeg ciklusa pranja, kako bi dodali osetljivo ili ručno opran veš pri kraju programa.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum