Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije ZAPOSLENI KOMPANIJE MERCATOR-S U VOLONTERSKOJ AKCIJI
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: ZAPOSLENI KOMPANIJE MERCATOR-S U VOLONTERSKOJ AKCIJI

ZAPOSLENI KOMPANIJE MERCATOR-S U VOLONTERSKOJ AKCIJI 1 godinu 8 meseci pre #721

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 787
  • Karma: 1
Kompanija Mercator-S se kao članica Foruma za odgovorno poslovanje, odazvala humanitarnoj akciji Naš Beograd, koja se održala osmu godinu za redom, gde je u okviru ustanove Gerontološki centar Beograd, više od 40 zaposlenih kompanije, u subotu 14. maja uređivalo dvorište doma na Bežanijskoj kosi. Na taj način je njegovim stanarima ulepšala boravak i omogućila kvalitetnije druženje i uživanje u prirodi.

Mercator-S, kao društveno odgovorna kompanija, doprinosi da sredina u kojoj posluje bude bolja za život. Zaposleni ove kompanije svojim ličnim primerom pokazuju da je uređenje životne sredine i pomoć onima kojima je potrebna ključan faktor za lepši i kvalitetniji život.

Volonterski dan Naš Beograd održava se u organizaciji Foruma za odgovorno poslovanje i Smart kolektiva, uz podršku više od 30 kompanija članica Foruma i USAID-a. Angažovano je preko 2.700 zaposlenih sa ciljem da urade nešto dobro za svoj grad i poboljšaju kvalitet života za preko 9.000 ljudi i dece.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum