Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Kompanija Imlek podsetila majk ena njihovu nezamenljivu ulogu
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Kompanija Imlek podsetila majk ena njihovu nezamenljivu ulogu

Kompanija Imlek podsetila majk ena njihovu nezamenljivu ulogu 1 godinu 6 meseci pre #730

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 757
  • Karma: 1
Nastavljajući sa obeležavanjem Međunarodnog dana majki, kompanija Imlek,na Cvetnom trgu u Beogradu, organizovala jemanifestacijupod nazivom „Moja Kravica zahvaljuje majkama“.

U okviru ove manifestacije najviše su uživali mališani i njihove mame, kojima su specijalno za tu priliku izrađeni unikatni pokloni. Tom prilikom prisutnima je prikazan i kratkometražni dokumentarni film „Moja mama je najbolja mama na svetu“, u kojem su prikazane iskrene izjave dece o njihovoj ljubavi prema majkama.

Moja Kravica je pravi izbor za sve, a posebno najmlađe, jer obezbeđuje zdrav rast i razvoj, i ono najvažnije – srećno odrastanje. Međutim, ono je zagarantovano samo ako naučimo da odaberemo pravi kvalitet, a za to nam je od malih nogu neophodna pomoć jedinog bezuslovnog prijatelja, naše majke. Upravo iz tog razloga kompanija Imlek želela je da im zahvali, i da im zajedno sa mališanima pokaže koliko su važne.

„Najteži majčinski zadatak jeste napraviti pravi izbor za dete u mnoštvu izazova koje današnje vreme sa sobom nosi. Ali kod nekih stvari izbor je lak: nikada nisi prestar za majčinsku podršku, kao što nikada nećeš prerasti vrhunski kvalitet i pun ukus Moja Kravica mleka, u kojem su sačuvani svi hranljivi sastojci, idealni za zdravu ishranu, kako majke, tako i deteta. Cilj današnje manifestacije jeste da podsetimo sve naše građane koliko je važna i nezamenljiva uloga majke u životu svakog od nas, ujedno i da im zahvalimo što već decenijama prepoznaju Moja Kravica mleko kao pravi izbor za decu i njihovo zdravo odrstanje“, izjavila je Marija Malović, menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum