Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Rad na unapređenju medijskog integriteta u Srbiji
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Rad na unapređenju medijskog integriteta u Srbiji

Rad na unapređenju medijskog integriteta u Srbiji 1 godinu 8 meseci pre #755

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 807
  • Karma: 1
U okviru projekta „BetterMedia Srbija" u Novom Sadu je održana treća u nizu tribina namenjena građanima, novinarima i oglašivačima, koje je organizovala NVO Centar za transformaciju medija u partnerstvu sa Misijom OEBS-a. U tribinama učestvuju generalna sekretarka Saveta za štampu, Gordana Novaković, direktorka korporativnih poslova I&F McCann Grupe, Vanda Kučera i predstavnik Centra za transformaciju medija, Miloš Stojković.

„Etika u oglašavanju, odnosno transparentno, istinito i odgovorno komuniciranje je veoma važno, kao i samo medijsko okruženje, jer sve to zajedno utiče direktno i na potrošače i oglašivače i agencije”, istakla je Vanda Kučera, i dodala: „Naša korporativna filozofija podrazumeva rad na unapređenju poslovnog okruženja, zakonskih regulativa i standarda u medijskoj industriji. Mi to činimo najpre kroz etičku komunikaciju koju kreiramo, ali i kroz učestvovanje u izradi zakonskih akata, edukaciju, kako medija i relevantnih udruženja tako i šire javnosti, i kroz inicijativu za osnivanje samoregulatornog tela u Srbiji.”

„BetterMedia Srbija projekat svodi se na četiri ključne reči: edukacija, debata, interakcija i transformacija. Osnovna ideja je uključiti građane i civilno društvo u zajedničku borbu za bolje medije, insistirajući na tome da su građani kreatori medija, a ne samo pasivni konzumenti. Publika svojim ponašanjem i reagovanjem na medijske sadržaje zaista može da utiče na kvalitet onoga što se u njima nalazi”,rekao je Miloš Stojković, predstavnik Centra za transformaciju medija, koji je inicijator projekta u Srbiji.

Projekat BetterMedia pokrenut je u Srbiji 2015. godine u nameri da građane upozna sa medijskom scenom i regulatornim okvirom, ali i da obezbedi direktan kanal komunikacije između građana i kreatora medijske politike i sadržaja i samim tim doprinese unapređenju medijske slike u Srbiji. Centar za transformaciju medija je osnovao portal bettermedia, a otvorio je i kanale komunikacije na društvenim mrežama, sa ciljem da građani kažu šta žele od medija i kako bi oni doprineli tome da medijski sadržaji budu po njihovoj meri.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum