Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Premijera najnovije serije Samsung SUHD televizora
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Premijera najnovije serije Samsung SUHD televizora

Premijera najnovije serije Samsung SUHD televizora 1 godinu 8 meseci pre #758

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 807
  • Karma: 1
Kompanija Samsung, vodeći proizvođač TV uređaja na svetu u poslednjih 10 godina, premijerno je u Srbiji predstavila novu generaciju pametnih televizora koji postavljaju nove standarde u ovom segmentu industrije. Najbolje iz ovogodišnje ponude su zakrivljeni SUHD televizori koji korisnicima nude superioran kvalitet slike sa najnovijom Quantum dot tehnologijom, zakrivljen ekran sa najtanjim okvirom i jednostavan pristup omiljenim sadržajima na jednom mestu.Novi SUHD televizori za 2016. godinu su po prvi put opremljeni 10-bitnim Quantum dot ekranom, koji je izrađen bez upotrebe kadmijuma. Samsung je u razvojnom centru počeo da radi na tehnologiji nano kristala još 2002. godine i tokom proteklih 14 godina razvoja, usavršeno je čak 150 patenata.

„Samsung je posvećen pružanju prijatnijeg i lagodnijeg korisničkog iskustva. U ovogodišnjoj ponudi umreženih proizvoda i usluga posebno mesto zauzimaju pametni televizori sa Quantum dot tehnologijom, koje sa zadovoljstvom predstavljamo kupcima u Srbiji“, rekao je Milan Vujovic, direktor marketinga kompanije Samsung za Adriatik regiju. „Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u razvoju ove tehnologije, kao i desetogodišnjoj liderskoj poziciji u ovoj grani industrije, siguran sam da će i novi Samsung SUHD televizori svojim izuzetnim prikazom slike i reprodukcijom tona i ove godine nadmašiti očekivanja korisnika“.

Nova serija televizora nudi i mogućnost prikaza slike visokog dinamičkog raspona (HDR1000), za veći nivo kontrasta između svetlih i tamnih slika. Nova Ultra Black tehnologija takođe znatno umanjuje refleksiju svetlosti u prostoru, pa korisnici mogu da uživaju u izuzetnom kvalitetu slike bez odsjaja.

SUHD televizori imaju izuzetno tanak okvir, a dizajn 360 stepeni predstavlja koncept po kome se svakom delu uređaja posvećuje posebna pažnja, uključujući i zadnju stranu. Samsung je tražio način da eliminiše sve nepotrebne elemente, donoseći jedan elegantan proizvod koji je lep iz svakog ugla gledanja.

Zahvaljujući naprednom operativnom sistemu korisnicima je omogućen pristup čitavoj zbirci zabavnog sadržaja na jednom mestu. Ovu generaciju Samsung Smart televizora takodje pokreće platforma Tizen koja sada korisnicima olakšava pregled omiljenih sadržaja i usluga. Novi TV prijemnici donose unapređen Smart Hub kao središnje mesto za pregled TV programa, filmova i igara. Ovi televizori automatski prepoznaju i spoljašnje uređaje kao što su multimedijalni plejeri, igračke konzole ili kućni bioskop, pa je u tom slučaju moguće jednim daljinskim upravljačem kontrolisati sve uređaje.

Kompanija je prikazala vodeće uređaje, od serije 7000 i 8000, do premium serije 9000, a čitava ovogodišnja serija Samsung televizora već je dostupna kupcima u Srbiji, u ponudi kod maloprodajnih partnera.O kompaniji Samsung Electronics Co. Ltd
Samsung Electronics inspiriše svet i oblikuje budućnost svojim inovativnim idejama i tehnologijama. Samsung postavlja nove standarde u svetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kamera, digitalnih kućnih uređaja, štampača, medicinske opreme, mrežnih sistema, kao i rešenja u oblasti poluprovodnika i LED uređaja. Za najnovije vesti, molimo vas da posetite portal "Samsung Newsroom".
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum