Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: RODA ZA TARAŠKE RODE

RODA ZA TARAŠKE RODE 1 godinu 7 meseci pre #767

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 788
  • Karma: 1
Roda je ponosni sponzor kulturno-turističke manifestacije „Dani taraških roda“ koja je održana u subotu, 11. juna u selu Taraš, u blizini Zrenjanina. Kulturni program, obeležavanje gnezda i prstenovanje mladunaca donelo je veliku radost u ovo malo, banatsko selo, prepoznato kao Evropsko selo roda, mesta gde se rode uvek vraćaju.
Kao domaći maloprodajni lanac, koji veliku pažnju posvećuje društveno odgovornom poslovanju, Roda je prepoznala značaj ove manifestacije čiji je pokrovitelj. Nastupi kulturno umetničkih društava, bendova, etno vašar, lutkarske predstave za decu, proglašenje najboljih pesama pod nazivom „Moj Taraš, moj celi svet“ i uručenje nagrada, samo su deo programa ove manifestacije. Ipak, najveće interesovanje izazvalo je prstenovanje mladunaca kako bi se znalo da su iz Srbije kada krenu na jug.

Svi prisutni na ovoj manifestaciji uživali su u kulturno umetničkom programu koji je svečano otpočeo obeležavanjem ulice i obeležavanjem gnezda belih roda rednim brojevima i tablama „Roda za taraške rode“. Ono što je zanimljivo jeste da je ispred svakog mesta na kome se nalazi gnezdo belih roda, na tabli ispisano i prezime porodice u čijoj se blizini nalazi.
Ostaje nam samo da vidimo da li će se rode vratiti u svoja gnezda kojih u ovom naselju na obali Tise ima četrdeset.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum