Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Srpski menadžeri na jubilarnom desetom Junskom okupljanju
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Srpski menadžeri na jubilarnom desetom Junskom okupljanju

Srpski menadžeri na jubilarnom desetom Junskom okupljanju 1 godinu 7 meseci pre #768

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 788
  • Karma: 1
U organizaciji Srpske asocijacije menadžera (SAM), večeras je u bašti Kluba poslanika u Beogradu organizovan tradicionalni Junski susret menadžera. Ovaj 10. po redu Junski susret okupio je preko 200 najuglednijih menadžera i privrednika, visokih zvanica iz državnih institucija, predstavnika diplomatskog kora, međunarodnih institucija i mnogobrojne medije.

Pored tradicionalnog okupljanja, ove godine, tema Junskog susreta bila je i desetogodišnjica postojanja Srpske asocijacije menadžera i početak obeležavanja ovog jubileja.Pored okupljanja članova i gostiju, domaćini su se osvrnuli i na početke rada ove Asocijacije, kao i na trenutne aktivnosti u okviru projekta „Šansa za novi početak“ namenjenom podsticanju preduzetništva u Srbiji.

„ Srpska asocijacija menadžera je veoma ponosna na ovaj jubilej koji je dokaz da smo na dobrom putu i da uspešno radimo ne samo na poslovnom povezivanju mendžmenta u Srbiji, već i na razvoju mladih kadrova, kao i na ulaganje u lokalnu zajednicu i očuvanje životne okoline. SAM danas okuplja preko 350 članova, uspešnih profesionalnih menadžera koji upravljaju kompanijama u Srbiji koje zapošljavaju preko 90.000 zaposlenih i ostvaruju promet od 12 milijardi evra godišnje. Na nedavno održanom Kongresu evropskih menadžera Srbija je dobila mesto potpredsednika u Evropskoj asocijaciji menadžera, što je veliki podstrek za naša dalja zalaganja u pravcu evropskih integracija.“ izjavio je Milan Petrović, predsednik SAMa.

Ispred članova koji su od samog početka podržavali Asocijaciju, obratila se Jasmina Knežević, vlasnik i direktor BelMedic bolnice koja je istakla da je izuzetno važno videti da je SAM izrastao u snažnu, aktivnu i uticajnu asocijaciju, koja okuplja uspešne menadžere i preduzetnike.

„Veliko je zadovoljstvo videti da se na jednom mestu okupi ovoliki broj ljudi pozitivne energije. Posebno smo ponosni na naše članove koji pored toga što rukovode uspešnim firmama, nalaze vremena i za razvoj mladih kadrova, za ulaganje u lokalnu zajednicu i promociju Srbije kao investicione destinacije koja ima kvalitetnu i visokokvalifikovanu radnu snagu, što treba da bude zadatak svakoga od nas ko živi i radi u Srbiji“ zaključila je Jelena Bulatović, izvršna direktorka SAMa.

Junskom susretu menadžera su pored najuglednijih menadžera i privrednika, prisustvovali i Kori Udovički, ministarka uprave i lokalne samouprave, Vesna Milenović, generalna sekretarka Crvenog krsta, Mišel Sen Lo, direktor kancelarije UNICEF-a u Srbiji.

Partneri ovog svečanog događaju bili su NLB Banka, United moment i BelMedic.

O SAM-u

Srpska asocijacija menadžera (SAM) je udruženje koje okuplja preko 350 profesionalnih menadžera, rukovodioca uspešnih firmi i timova od preko 90.000 zaposlenih koji godišnje realizuju posao vredan 12 milijardi evra.

SAM je kao poslovno udruženje posvećen promociji dobrih poslovnih praksi, napređenju poslovnog ambijenta, profesionalizaciji menadžerske struke kao i uspostavljanju partnerskog odnosa sa institucijama Republike Srbije kroz zajedničke aktivnosti koje imaju za cilj borbu protiv sive ekonomije, unapređenje regionalne saradnje kao i razvoj preduzetništva u Srbiji.

Predsednik SAMa je Milan Petrović, izvršni direktor SAMa je Jelena Bulatović
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum