Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Carnex - I uvek smo zajedno
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Carnex - I uvek smo zajedno

Carnex - I uvek smo zajedno 1 godinu 8 meseci pre #771

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 802
  • Karma: 1
Nekada smo pod porodicom podrazumevali svoje najbliže srodnike. Današnja porodica je značajno proširena. To nisu samo oni u najbiližem srodstvu, danas su to i prijatelji, kolege, naši kućni ljubimci... Porodica je naša zona konfora, ono što dodaje vrednosti smisao životu, zajedništvu, bliskosti. Porodica je kad nekom dajemo ono što najviš evolimo, kad s neki mdelimo i radost i brige, kadnekomepoklanjamonaševreme, našepogledeidodire. Porodica je kadzajednomaštamo, starimo, pobeđujemo, kisnemo… kadvolimo.Porodica je kadsmozajednoidelimoCarnexpaštetu.Carnex.Iuveksmozajedno slogan je nove kampanje za Carnex paštete, koje su od svog pojavljivanja na tržištu postale sinonim za paštetu, kao i za dobro poznati ukus i neupitan kvalitet. Kampanju za jedan od najpoznatijih i najvoljenijih brendova u Srbiji osmislio je McCann Beograd, predstavljajući Carnex paštete kao jedan od simbola porodične trpeze i razmene ljubavi, poverenja i podrške sa najdražima.

“ Želeli smo da porukom koju plasiramo podsetimo na emocije koje su pokretač i svih nas, a koje u užurbanoj svakodvenici ponekad potiskujemo. Drago nam je da smo, sudeći po reakcijama potrošača i saradnika, u tome uspeli,“kaže Tijana Katalinić, brend menadžer kompanijeCarnex.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum