Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije NAJAVA: "Noć čuda" u Auto kući Kompresor
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: NAJAVA: "Noć čuda" u Auto kući Kompresor

NAJAVA: "Noć čuda" u Auto kući Kompresor 1 godinu 5 meseci pre #774

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Na mreži
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 731
  • Karma: 1
Auto kuća Kompresor 17. i 18. juna u svom prodajnom salonu na Dorćolu organizuje svečanu manifestaciju nazvanu „Noć čuda“i tom prilikom posetiocima ponudiće vozila iz svog bogatog programa po znatno sniženim cenama.
Kompresor je specijalno za ovu priliku pripremio promociju dva nova modela Fiat Tipo HB i Giulia koja će biti predstavljena na pomenutom događaju. Sve prisutne očekuju akcijskepogodnosti za više od 10 različitih modela koje startuju već od sutra od 17 časova i traju sve do subote do 18 časova.Kupcima će biti omogućeno da u toku ova dva dana izaberusvoj omiljeni model automobila iz ponudeFiat, Jeep i Alfa Romeo brendovasa boljim paketom opreme i po značajno nižim cenama.

Auto kuća je takođe pripremila izabavni program u kome će uživati svi prisutni. Petak je predviđen zaafterwork party, show program uz muziku DJ-eva, dok je subota rezervisana za kreativne dečije radionice i uživanje uz neizostavne speciljalitete sa roštilja.

Dobrodošli!
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum