Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Samsung Gear Fit2 i Gear IconX predstavljeni u Srbiji
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Samsung Gear Fit2 i Gear IconX predstavljeni u Srbiji

Samsung Gear Fit2 i Gear IconX predstavljeni u Srbiji 1 godinu 4 meseci pre #782

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1
Ovi uređaji namenjeni su korisnicima aktivnog životnog stila koji žele da budu u toku sa svim važnim statistikama i obaveštenjima, čak i dok treniraju

Samsung je premijerno u Srbiji predstavio Gear Fit2 sportsku narukvicu i Gear IconX bežične slušalice, nosive uređaje namenjene korisnicima aktivnog životnog stila koji žele da budu u toku sa svim važnim podacima o treningu, ali i da dobijaju različita obaveštenja tokom fizičke aktivnosti. Pri dizajniranju svakog od uređaja, Samsung je vodio računa o fitnes potrebama korisnika, spajajući elegantan dizajn i vrhunske performanse. Oba uređaja omogućavaju precizno praćenje kretanja ili samostalnu reprodukciju muzike, kako bi korisniku omogućili optimalno iskustvo pri vežbanju.

Gear Fit2 ima ugrađen GPS i senzor otkucaja srca (HRM), koji nude precizno praćenje i merenje fizičke aktivnosti, obezbeđujući trenutno dostupne informacije o aktuelnom treningu korisnika. Gear IconX su bežične slušalice koje takođe mogu da prate informacije relevantne za fizičku aktivnost, kao i da korisniku donesu povratne informacije o učinku prilikom trčanja.“Svaki od ovih proizvoda dizajniran je u skladu sa zahtevima korisnika koji se bave fizičkim aktivnostima. Oba uređaja osmišljena su tako da ih mogu koristiti osobe različitih nivoa fizičke kondicije, bez obzira da li treniraju za maraton ili idu u svakodnevnu šetnju. Ovo je poslednja reč tehnologije kreirane tako da poboljša životne navike korisnika i briše granice između vežbanja i zabave“, rekao je Milan Vujović, direktor marketinga u kompaniji Samsung za Adriatik regiju.

Gear Fit2 odlikuje tanko kućište koje ga čini udobnim za svakodnevnu upotrebu. Za prikaz informacija zadužen je Super AMOLED zakrivljeni ekran osetljiv na dodir, visoke rezolucije, a osim praćenja toka vežbanja može prikazati i obaveštenja, poruke, kao i druge sadržaje sa pametnog telefona. Pored ugrađeng GPS-a i senzora otkucaja srca opremljen je funkcijom automatskog praćenja aktivnosti, tako da uređaj sam može prepoznati da li korisnik trči, hoda, vozi bicikl ili koristi kućni trenažer. Uređaj omogućava jednostavnu razmenu fitnes podataka sa S Health „Step Goal Challenge“ aplikacijom koja omogućava korisniku da automatski sa prijateljima podeli svoj rezultat na Facebook-u i da ih tako dodatno motiviše da ostvare još bolje rezultate. Samostalna aplikacija za reprodukciju muzike omogućava korisnicima aktivan trening uz motivaciju, bez potrebe za nošenjem mobilnog telefona.


Gear IconX su lagane i udobne bežične slušalice koje u prodajnom paketu sadrže tri različite dimenzije produžetaka za vrhove slušalica i nastavaka za uklapanje u ušnu školjku. Same slušalice automatski se aktiviraju kada ih korisnik postavi u ušni kanal i pružaju jednostavno praćenje fizičkih aktivnosti uključujući udaljenost, brzinu, trajanje, puls, potrošene kalorije, uz povezivanje sa aplikacijom S Health. Funkcija glasovnog usmeravanja, Voice Guide, nudi trenutne glasovne informacije o napretku treninga, a slušalice omogućavaju nezavisno slušanje muzike, bez uparenog mobilnog telefona. Za povezivanje koriste Bluetooth tehnologiju, a interna memorija dovoljna je za skladištenje do hiljadu pesama, čiju reprodukciju korisnici mogu pokrenuti dodirom ili jednostavnim prevlačenjem prsta preko slušalice.

Gear Fit2 će na srpskom tržištu biti dostupan krajem juna, dok će se IconX naći u prodaju sredinom jula.

O Samsung Electronics Co. Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. inspiriše svet i oblikuje budućnost transformativnim idejama i tehnologijama koje unose nove definicije u svet TV uređaja, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kamera, digitalnih kućnih aparata, štampača, medicinske opreme, mrežnih sistema i rešenja za poluprovodnike i LED uređaje. Takođe se nalazimo na vodećem položaju u oblasti interneta stvari, sa otvorenom platformom SmartThings ("pametne stvari"), našim širokim asortimanom pametnih uređaja i kroz proaktivnu saradnju koja spaja veliki broj privrednih grana. Zapošljavamo 319.000 ljudi u 84 zemlje sa godišnjom prodajom od 196 milijardi američkih dolara.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum