Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije MAXI druženje na Cvetnom trgu
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: MAXI druženje na Cvetnom trgu

MAXI druženje na Cvetnom trgu 1 godinu 5 meseci pre #783

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 731
  • Karma: 1
Uoči odlaska naših sportista u Rio novinari su danas imali priliku da se druže sa olimpijskom šampionkom u tekvondou Milicom Mandić i reprezentativkom u streljaštvu Ivanom Anđušić Maksimović. Maxi na Cvetnom trgu, bio je odličan poligon za druženje i uvežbavanje koraka brazilske igre Samba u čemu su se oprobale i naše sportiskinje.

“Naše zajedničke vrednosti, na kojima se temelji poslovanje i funkcionisanje naše kompanije i Maxija su integritet, hrabrost i odlučnost. Upravo svakodnevno poštovanje tih vrednosti čvrsto povezuje Maxi i naše sportiste. Mi verujemo da su te vrednosti formula uspeha. Najviše smo ponosni na činjenicu da smo zajedno sa svojim kupcima i našim kolegama bili ti koji su dali vetar u leđa olimpijcima tokom ovih priprema. Maxi je kroz akciju “Dinar za olimpijce” u kojoj su učestvovali i sami kupci, donirao neophodnu opremu našim stipendistima koji će zahaljujući tome na najbolji način predstavljati svoju zemlju. Oni su za nas već pobednici. Ne samo što učestvuju na OI, već što svaki dan, svima nama, pružaju primer šta su prave vrednosti i kako se gradi put do uspeha. U ime Maxija želimo svim našim olimpijcima da idu rasterećeni na OI. Znamo da će na najbolji način da predstavljaju svoju zemlju i da će nas ponovo učiniti ponosnim”, izjavio je Nikola Papak, menadžer za komunikacije i održivi razvoj kompanije Delez Srbija.


Povodom priprema za najvažnije takmičenje, Milica Mandić je izjavila: “Velika je čast biti u Maxi timu za Rio i biti u ekipi sa Ivanom, ali i Milošem Vasićem, Zoranom Arunović i Andrijom Prlainović, koji su svi do jednog vrhunski sportisti. Maxi prepoznaje potrebe nas sportista i stoji uz nas kao podrška i pouzdan prijatelj kako na pripremama, tako i na takmičenjima.”

“Pored toga što sam zajedno sa ostalim stipendistima dobila novu opremu za trening i takmičenje, Maxi nam pruža i neophodnu moralnu podršku u svemu što pripreme za Olimpijsko prvenstvo nose sa sobom. Važno nam je što nam je kroz ovu saradnju pružen osećaj jedinstva na putu za Rio, a taj osećaj čini da se borimo jedni za druge, da dajemo snagu jedni drugima, a to je ono što donosi medalje”, izjavila je mlada reprezenativka u streljaštvu Ivana Anđušić Maksimović.

Maxi, kao generalni sponzor Olimpijskog tima Srbije, kroz brojne aktivnosti pruža punu podršku sportistima kako bi ostvarili što bolje rezultate. Sa više od 200 prodavnica širom Srbije, Maxi okuplja zajedno kupce i olimpijce kroz različite aktivnosti, kako bi na najbolji način pomogao našim sportistima da ostvare zapažene rezultate na takmičenjima.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum