Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije NOVE LINO KAŠICE OD ŽITARICA
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: NOVE LINO KAŠICE OD ŽITARICA

NOVE LINO KAŠICE OD ŽITARICA 1 godinu 4 meseci pre #800

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1
Iz Podravke stiže potpuno nova paleta Lino dečijih dehidriranih proizvoda od žitarica sa dodatkom probiotika namenjena odojčadi od navršenih 4 meseca. Razvijene su u saradnji sa pedijatrima i nutricionistima i mogu se naći u tri jedinstvena ukusa: Lino 3 žitarice – pirinač, proso heljda, Lino pirinač i banana i Lino pirinač sa jabukom i šargarepom.

Lino žitne kašice su obogaćene kulturom Bifidobacterium lactis, poput bifidobakterije u probavnom sistemu beba, koja blagotvorno deluje na ravnotežu crevne flore i jača imunitet. Obogaćene su vitaminima i mineralima u merama prilagodjenim potrebama odojčeta i ne sadrže gluten i dodatni šećer. Hranljive su i lako varljive i upravo zato predstavljaju savršen izbor prve hrane za najnežniji uzrast dece.


Nazivi proizvoda:
Lino 3 žitarice – pirinač, proso heljda 210g
Lino pirinač i banana 210g
Lino pirinač s jabukom i šargarepom 210g

Logističke informacije
Netto pak – 210g
Komada u kartonu - 14
Kartona na paleti - 45

Lansiranje proizvoda: jun 2016.
Marketiniška podrška: BTL, PR
Distirubucija: Podravka d.o.o
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum