Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije MALIŠANI NA IDEA RADIONICI „USVOJIMO ZDRAVE NAVIKE“
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: MALIŠANI NA IDEA RADIONICI „USVOJIMO ZDRAVE NAVIKE“

MALIŠANI NA IDEA RADIONICI „USVOJIMO ZDRAVE NAVIKE“ 1 godinu 6 meseci pre #808

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 788
  • Karma: 1
IDEA posebnu pažnju posvećuje zajednici u kojoj posluje i zato je, uz podršku Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu i Predškolske ustanove Vračar, posetila vrtić “Mića i Aćim”, gde je kroz druženje, mališanima pokazala zašto je važno da se zdrave navike steknu još od malih nogu.

Kroz igru, deca su učila da u današnje vreme kada su svi u nedostatku vremena i često posežu za brzom hranom kao najlakšim rešenjem, postoji i drugi izbor. Pored dečje predstave, gost ove radionice bio je i Osman Ahmed, voditelj jedne od najpopularnijih emisija za decu, koji ih je na edukativan i kreativan način naučio veoma bitnom lekcijom, da je zdrav način ishrane baziran na svežem voću i povrću od velikog značaja za pravilno razvijanje organizma i njegovo funkcionisanje. Najmlađi su se sjajno zabavili i obećali su da će uvrstiti voće i povrće u novu omiljenu obavezu i tako sačuvati svoje zdravlje.


I u svoje objekte IDEA je uvela akciju „Odaberi zdravo, uberi sveže“, koja ima za cilj da pažljivo odabranom ponudom i pristupačnim cenama, svoje potrošače, koji vode računa o tome da sebe i svoju porodicu hrane zdravo, uvede u svet zdravije ishrane i zdravijih navika.

IDEA je ranije, u sklopu ove akcije, podržala i jednodnevni seminar „Roditelj za primer“, koji je održan u Dečjem kulturnom centru Majdan, sa ciljem da podigne svest kod roditelja o važnosti njihovog uticaja na rani razvoj deteta i na ponašanje koje oblikuju kod njih. Svako voće je idealna užina koju možemo da pojedemo između obroka i zato je važno da deca ovu naviku steknu od malih nogu.

Edukacija dece o važnosti zdrave ishrane od ključnog je značaja, a IDEA je želela da preuzme inicijativu i učestvuje direktno u tome, kako bi pomogla mališanima da na vreme usvoje zdrave navike i izgrade zdrav životni stil.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum