Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije PHILIP MORRIS FINANSIRA PROJEKTE BORBE PROTIV SIVE EKONOMIJE
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: PHILIP MORRIS FINANSIRA PROJEKTE BORBE PROTIV SIVE EKONOMIJE

PHILIP MORRIS FINANSIRA PROJEKTE BORBE PROTIV SIVE EKONOMIJE 1 godinu 7 meseci pre #810

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Na mreži
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 807
  • Karma: 1
Philip Morris International (PMI) poziva sve zainteresovane da se prijave na konkurs u okviru programa PMI IMPACT, nove globalne inicijative, kroz koji će kompanija sa 100 miliona dolara podržati projekte borbe protiv krijumčarenja i srodnih kriminalnih radnji, kao što su korpucija, mreže organizovanog kriminala i pranje novca.

Na konkursu mogu učestvovati organizacije iz privatnog, javnog i nevladinog sektora u Srbiji, a rok za podnošenje projekata je 12. septembar ove godine. U ovom prvom od tri ciklusa koja će se sprovesti u okviru PMI IMPACT-a, biće finansirani projekti koji se odnose na borbu protiv nelegalne trgovine i srodnih kriminalnih radnji u Evropskoj uniji. Na konkurs se mogu prijaviti organizacije iz celog sveta, a sami projekti se mogu sprovoditi i van EU, pod uslovom da imaju uticaj na Evropsku uniju, ali i uticaj na nelegalnu trgovinu duvanom. Takođe, prijave se moraju direktno odnositi na jednu ili više oblasti na koje je program PMI IMPACT fokusiran, a to su: istraživanje, akcija, kao i edukacija i podizanje svesti o ovom problemu. Budžet projekata može iznositi najmanje 100 hiljada, a najviše 3 miliona dolara.

,,EU je u jedinstvenoj poziciji da osujeti delovanje kriminalnih mreža zahvaljujući svom razvijenom pravnom okviru i saradnji sa zemljama van EU i međunarodnim organizacijama. Uprkos postignutom napretku, nelegalna trgovina usmerena ka evropskom tržištu se i dalje ubrzano razvija preko sve složenijih kanala i sve više učesnika. Program PMI IMPACT nudi platformu za širok spektar organizacija čija inovativna rešenja mogu da stanu na put sve prisutnijem problemu nelegalne trgovine’’, izjavio je Alvis Đustinijani (Alvise Giustiniani), potpredsednik za strategije protiv i prevenciju nelegalne trgovine u kompaniji PMI.

Programom PMI IMPACT rukovodiće renomirani savet od sedam nezavisnih uglednih svetskih stručnjaka u oblasti prava, borbe protiv korupcije i primene zakona. Sve dodatne informacije dostupne su na internet stranici pmi-impact-a.

O kompaniji Philip Morris International Inc. (PMI)
PMI je vodeća međunarodna duvanska kompanija, sa šest brendova među 15 najvećih međunarodnih brendova na svetu, koji se prodaju na preko 180 tržišta. Pored proizvodnje i prodaje cigareta, uključujući Marlboro, vodeći globalni brend cigareta, i drugih duvanskih proizvoda, PMI je angažovan u oblasti razvoja i komercijalizacije proizvoda sa smanjenim rizikom (Reduced-Risk Products). PMI koristi ovaj termin za proizvode koji imaju potencijal da smanje individualni rizik i škodljivost po stanovništvo u poređenju sa pušenjem cigareta. Zahvaljujući multidisciplinarnim kapacitetima razvoja proizvoda, najsavremenijim proizvodnim objektima i vodećim naučnim istraživanjima u svom sektoru, PMI za cij ima da ponudi asortiman RRP proizvoda koji zadovoljavaju širok spektar sklonosti odraslih pušača i strogu zakonsku regulativu.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum