Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Novi Super Konkurs: za iskustva koja se ne zaboravljaju
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Novi Super Konkurs: za iskustva koja se ne zaboravljaju

Novi Super Konkurs: za iskustva koja se ne zaboravljaju 1 godinu 4 meseci pre #822

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1
Julski ciklus nagradnog konkursa „SuperKonkurs“ traje do 31. jula a u okviru njega će kompanija MasterCard i SuperKartica program lojalnosti nagraditi četvoro korisnika vaučerima za putovanja

Putovanja su odličan način za stvaranje neprocenjivih iskustava, a kompanija MasterCard i SuperKartica program lojalnosti vam sada pružaju još jednu priliku da ostvarite svoje putovanje iz snova tako što ćete podeliti svoje uspomene sa prethodnih putovanja.


U toku je novi ciklus nagradnog „SuperKonkursa“ za sve korisnike MasterCard SuperKartica platne kartice, koji će trajati do 31. jula. Nagrade u ovom ciklusu su iste kao i u nedavno završenom junskom delu „SuperKonkursa“ - četvoro učesnika dobiće poklon vaučere za putovanja u vrednosti od po 600 evra koje će moći da iskoriste do kraja godine.

Kako bi učestvovali u ovom konkursu, korisnici platne MasterCard Super Kartice treba jednostavno da se registruju na veb sajtu superkonkurs i da kreiraju foto kolaž koji ilustruje njihove omiljene trenutke sa putovanja. Četvoro dobitnika nagradnih vaučera biće odabrano na osnovu najvećeg broja glasova u aplikaciji, a računaju se i glasovi pristigli preko Fejsbuka.

Ivana Kozličić, direktorka marketinga za tržišta Balkana u kompaniji MasterCard, izjavila je: „Naše MasterIndex Srbija 2016 istraživanje otkrilo je da su Grčka, Crna Gora i Hrvatska najpopularnije destinacije za putovanje ove godine, što je izjavilo 48%, 21% odnosno 10% ispitanika. Bez obzira na krajnje odredište, putovanjima se uvek radujemo jer nove uspomene i neprocenjivi trenuci koje stvaramo dok putujemo su zaista nezamenljivi. SuperKonkurs koji organizujemo sa našim partnerom, SuperKartica programom lojalnosti, je samo još jedan način da nagradimo lojalnost i kreativnost naših korisnika i nastavimo da im pružamo sjajna iskustva kako u zemlji, tako i u inostranstvu.“

„Super Kartica je ovog leta, zajedno sa svojim partnerom kompanijom MasterCard, za sve svoje verne korisnike pripremila nova iznenađenja. Pored pogodnosti koje nudimo u okviru programa lojalnosti, koji svaku kupovinu čini povoljnijom i lakšom, mi nastavljamo da nagrađujemo naše potrošače zajedno sa našim partnerima u programu“, rekao je Jovan Solomun, direktor društva SuperKartice i dodao: „najkreativniji korisnici koji budu učestvovali u našem nagradnom foto konkursu imaće mogućnost da osvoje vaučer za letovanje. Iskoristite ovu lepu priliku za uživanje i priključite se FotoKonkursu Super Kartice i MasterCarda!“

Za dodatne informacije i registraciju, molimo vas posetite veb sajt www.superkonkurs.com, a više informacija o SuperKartica programu lojalnosti i pogodnostima za članove možete pronaći na strani sajtu super kartice.

O kompaniji MasterCard

Kompanija MasterCard (NYSE: MA), je tehnološka kompanija koja posluje u okviru svetske platne industrije. Predstavljamo najbržu platnu mrežu na svetu koja povezuje korisnike kartica, finansijske institucije, trgovce, javne uprave i poslovne subjekte u preko 210 zemalja i teritorija. Proizvodi i rešenja koja nudi kompanija MasterCard čine svakodnevne trgovačke aktivnosti - kao što su kupovina, putovanje, poslovanje i upravljanje finansijama - jednostavnijim, bezbednijim i efikasnijim za sve. Pratite nas putem Tvitera @MasterCardNews i @MasterCardRS, ili nam se priključite u razgovoru na našem blogu Beyond the Transaction Blog i prijavite se za najnovije vesti na Engagement Bureau
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum