Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Erste Banka otvorila tri nove Ekspres ekspoziture u Beogradu
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Erste Banka otvorila tri nove Ekspres ekspoziture u Beogradu

Erste Banka otvorila tri nove Ekspres ekspoziture u Beogradu 1 godinu 3 meseci pre #834

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1
Mreža Erste Banke proširena je u julu mesecu sa tri nove Ekspres ekspoziture u Beogradu. Ekspres ekspoziture nalaze se na adresama Vojvode Stepe 162, Bulevar kralja Aleksandra 314 i Marka Oreškovića 27.

„Nastavljamo sa širenjem broja poslovnica, kako bismo klijentima omogućili neposredan kontakt i bili uvek blizu i dostupni. Važno nam je da imamo više lokacija i tako naše proizvode i usluge dodatno približimo građanima. I pored poboljšavanja funkcionalnosti elektronskog i mobilnog bankarstva, na kojima konstantno radimo, želimo da stavimo akcenat i na lični kontakt i savetodavnu ulogu, i sa takvim pristupom nastavićemo i ubuduće“, tom prilikom izjavila je Zorana Aleksić, direktorka sektora prodaje za stanovništvo, mala preduzeća i preduzetnike u Erste Banci.

Klijenti će u Ekspres ekspoziturama biti u prilici da obavljaju najčešće poslove, poput gotovinskih transakcija, podnošenja zahteva za otvaranje tekućih računa, kao i podizanja čekova. Takođe, moći će da dobiju sve informacije u vezi sa gotovinskim i kreditima za refinansiranje, dozvoljenim minusom i debitnim i kreditnim karticama. Pravna lica u ekspoziturama mogu da otvore račune, dobiju neophodne informacije u vezi sa kreditnim proizvodima, kao i da obavljaju platni promet. Sve tri Ekspres ekspoziture u svom sastavu poseduju i bankomate.

Mrežu Erste Banke čini 80 poslovnih jedinica, od toga šest poslovnih centara, 57 filijala i ekspozitura, dvanaest Ekspres ekspozitura i pet šaltera.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum