Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Delez Srbija obezbedila 15.000 pelena
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Delez Srbija obezbedila 15.000 pelena

Delez Srbija obezbedila 15.000 pelena 1 godinu 7 meseci pre #840

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 807
  • Karma: 1
Delez Srbija donirala je 15.000 pelena za BG bebi paket koji Grad Beograd obezbeđuje svim porodiljama u prestonici. Tim povodom u porodilištu KBC „Zvezdara“ kompanija Delez Srbija danas je uručila poklon pakete svim porodiljama.

Sve porodilje su dobile pakete sa proizvodima za bebe, privatne robne marke „Care“ koji će im pomoći u prvim danima nakon izlaska iz bolnice.


Osim predstavnika kompanije uručenju donacije su prisustvovali i Jadranka Gvozdenović, načelnica u Sekretarijatu za obrazovanje i dečiju zaštitu, kao i pomoćnik gradskog sekretara za zdravstvo Jovan Knežević.

„Danas smo donirali poklon pakete mladim mamama, a od početka meseca i 15.000 pelena za potrebe BG bebi paketa i to je samo jedna u nizu naših akcija kojima želimo da pokažemo iskrenu nameru da budemo odgovorna kompanija koja je posvećena pravim vrednostima, pre svega porodici, majkama i najmlađima. Takođe želimo da budemo dobre komšije i zato zahvaljujemo Gradu Beogradu na ovoj inicijatvi i verujemo da će i druge kompanije slediti naš primer neprekidno obogaćujući paket Bebi kluba.“, rekao je Nikola Papak, menadžer za odnose s javnošću komapnije Delez Srbija.

„Tokom predhodne godine porodiljama je uručeno više od 20.000 paketa. Bez društveno odgovornih komapnija ovaj projekat ne bi mogao biti ovako uspešan i nadamo se da će BG bebi klub uz novopriključene kompanije kao što je Delez Srbija biti još uspešniji“, rekla je Jadranka Gvozdenović ispred Sekretarijata za obrazovanje i dečiju zaštitu.Delhaize Serbia je članica međunarodnog trgovinskog lanca Delhaize Group, čije je sedište u Belgiji i koji je posluje na tri kontinenta: Evropa, Amerika i Azija. Delhaize Serbia posluje kroz formate Maxi supermarket, Tempo, Tempo Express i Shop&Go, a ukupna mreža broji više od 390 prodajnih objekata.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum