Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Beograđani pokazali visoks tepen svesti o reciklaži
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Beograđani pokazali visoks tepen svesti o reciklaži

Beograđani pokazali visoks tepen svesti o reciklaži 1 godinu 3 meseci pre #846

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Na mreži
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 731
  • Karma: 1
Pivska oaza u Beogradu, APA Beer Garden, bila je u znaku reciklaže u subotu, 23. jula. U okviru tradicionalne kampanje Apatinske pivare "Reciklirajte i Vi“, posetioci Ade Ciganlije su od 19 časova imali priliku da se oprobaju u zanimljivim disciplinama – reciklažnom triatlonu’ i "reciklažnom kuglanju“.

Prva disciplina podrazumevala je vožnju recikla i presovanje limenki, "šutiranje“ na koš ispresovanih limenki i na kraju njihovo skupljanje i nošenje do kante trčećim korakom. Taj jedinstveni triatlon izazvao je veliko interesovanje posetilaca, kaoi "reciklažno kuglanje“ jer su limenke bile u ulozi kegli, koje je trebalo oboriti pomoću reciklirane limenke. Najbolji takmičari u obe discipline osvojili su simbolične nagrade.Svi koji su želeli mogli su da se oprobajui u takmičenju tokom kojeg su imali priliku da voze recikl i tako ispresuju limenke i pripreme ih za reciklažu. Tokom trajanja APA Beer Gardena, pored štandova Apatinske pivare postavljene su i ručne prese za reciklažu. Sve ‘reciklažne discipline’ prethodno su bile realizovane i na Beer Gardenu u Novom Sadu i u Kragujevcu.

Kampanja Apatinske pivare "Reciklirajtei Vi" realizuje se od 2008. godine sa ciljem podizanju svesti o značaju reciklaže.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum