Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije POČINJE COKE SUMMERSHIP PROGRAM LETNJE PRAKSE
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: POČINJE COKE SUMMERSHIP PROGRAM LETNJE PRAKSE

POČINJE COKE SUMMERSHIP PROGRAM LETNJE PRAKSE 1 godinu 3 meseci pre #851

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1
U narednih šest nedelja 26 studenta tj.diplomaca iz cele Srbije će, u okviru Coke summership programa letnje prakse, imati priliku da se upozna sa savremenim poslovanjem, rade sa mentorima na postojećim i novim projektima i steknu znanje neophodno za dalje usavršavanje.
Praksa se odvija širom Srbije kroz predavanja i praktičan rad u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija, koja već četvrtu godinu za redom organizuje ovaj jedinstveni program prakse.

„Coke summership program mladim ljudima koji su na početku svojih karijera omogućava proširenje akademskog znanja i pruža im priliku da u saradnji sa našim zaposlenima upoznaju i uđu u svet savremenog poslovanja. Tokom protekle četiri godine družili smo se sa 103 polaznika a čak njih 30 su postali i naše kolege. Kao kompaniji nam je u interesu da i dalje privlačimo mlade i ambiciozne ljude koji žele da budu nosioci promena i inovacija“, izjavio je Aleksandar Ružević, generalni direktor Coca-Cola HBC Srbija.

Veštine u upravljanju projektima, prezentovanje, liderske sposobnosti, poslovna komunikacija i efikasno upravljanje vremenom, samo su neke od oblasti u kojima će se polaznici dodatno usavršavati.


Program je i ove godine izazvao veliko interesovanje, jer se za učešće prijavilo čak 1.500 studenata treće i četvrte godine fakulteta, apsolvenata i polaznika master studija univerziteta u Srbiji.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum