Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Imlek poklonio komplete udžbenika osnovcima iz Zvečanske
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Imlek poklonio komplete udžbenika osnovcima iz Zvečanske

Imlek poklonio komplete udžbenika osnovcima iz Zvečanske 1 godinu 4 meseci pre #898

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 787
  • Karma: 1
Povodom početka školske godine, kompanija Imlek donirala je komplete udžbenika i Moja Kravica paketiće štićenicima iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj.Kompanija Imlek nastavlja da podržava i promoviše edukaciju dece i sa tim ciljem obeležila je početak školske godine sa školarcima koji nastavljaju da ispisuju najlepše stranice u svom životu, koje će zauvek pamtiti.

U svečanoj sali stacionara Zvečanska organizovano je uručivanje udžbenika i druženje sa mališanima iz ove ustanove. Svečanoj dodeli prisustvovalo je 25 osnovaca, kojima su predstavnici kompanije Imlek poželeli uspešan i srećan početak školske godine.Kompanija Imlek konstantno se bavisocijalnim pitanjima, a najveću podršku pruža deci i socijalno ugroženima, baš kao što je ovog puta to bio slučaj sa Centrom za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj. Još jedna od humanih aktivnosti kompanije Imlek jeste i obezbeđivanje zdrave mlečne užine, donirajući brojne domove i škole širom zemlje mlečnim proizvodima, u cilju podsticanja zdravog razvoja dece.„Pravo na obrazovanje je temelj svakog društva. Pored zdravog odrastanja, naša kompanija se trudi da sva deca imaju bezbrižno i srećno detinjstvo i u skladu sa tim smatramo da i deci bez roditeljskog staranja treba obezbediti najbolje uslove da zdravo i srećno odrastaju. Ovo je samo jedna od akcija koje kompanija Imlek već dugi niz godina sprovodi u cilju pomoći najugroženijima.“izjavila je Marija Malović, menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum