Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije METRO i Coca-Cola uručili donaciju SOS Dečjem selu u Kraljevu
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: METRO i Coca-Cola uručili donaciju SOS Dečjem selu u Kraljevu

METRO i Coca-Cola uručili donaciju SOS Dečjem selu u Kraljevu 1 godinu 4 meseci pre #904

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 787
  • Karma: 1
Kompanije Coca-Cola HBC Srbija i METRO Cash & Carry Srbija donirale su obuću i školskipribor za sva 84 štićenika SOS Dečjeg selai Zajednice mladih u Kraljevu.Ovom prilikom organizovano je i celodnevno druženje poznatih ličnosti i zaposlenih u kompanijama sa decom, SOS mamama i osobljem u Selu.

„Poklon paketi sa školskim priborom i obućom za početak nove školske godine koje su nam pripremile kompanije METRO Cash & Carry Srbija i Coca-Cola HBC Srbijaveoma su obradovali i decu i nas.U Dečjem selu se trudimo da svakom detetu koje je smešteno kod nas, detinjstvo učinimo lepšim, brinemo o njihovom zdravlju, obrazovanju, pomažemo da razviju svoje potencijale u skladu sa svojim mogućnostima. Posebno smo zahvalni što su obe kompanije odlučile da sadecom i ostalim stanovnicima Dečijeg sela provedu čitav dan u druženju kroz niz zajedničkih aktivnosti koje su osmislili i organizovali.“, izjavila je direktorka SOS Dečjeg sela Kraljevo Borka Lukić.


Celodnevno druženje sa mališanima iz SOS Dečjeg sela Kraljevo bilo je ispunjeno zajedničkim pripremanjem ručka sa članovima Juniorskog kluba kuvara Srbije, koje je predvodio mentor, rukovodilac METRO HoReCa centra Uroš Urošević iMinjom Bogdanovski, autorkom bloga „Minjina kuhinjica“, a bile su organizovane i igre bez granica u kojima su učestvovale i poznate ličnosti, dajući svesrdnu podršku ovoj inicijativi dveju kompanija.

„Verujemo da ova ustanova pruža izuzetan primer brige o deci kojoj je pomoć neophodna i zbog toga smo sa našim dugogodišnjim partnerima iz METRO-a želeli da, pored donacije stvari za koje znamo da su deci neophodne, priredimo i zanimljivo celodnevno druženje koje ćemo i mi zajedno sa decom pamtiti. Pored toga što je posvećenost zajednicama u kojima poslujemo jedan od postulata poslovanja Coca-Cola HBC Srbija, volonterske akcije su nam posebno važne jer na taj način dajemo doprinos i kao pojedinci.“ izjavio je Dragan Lupšić, direktor za komunikacije i pravne poslove u Coca-Cola HBC Srbija, nakon obilaska SOS sela.

„Briga o deci nam je izuzetno važna, a METRO Cash & Carry Srbija kao društveno odgovorna kompanija uvek u centar pažnje stavlja upravo njih. Ovo je samo jedna u nizu humanitarnih aktivnosti koje tokom godine organizujemo sa našim partnerima, jer samo tako možemo da pokrenemo i ostale, da nam se priključe i da zajedničkim snagama uradimo nešto za decu i zajednicu u kojoj živimo. Pored toga, ovaj put smo želeli da obradujemo i SOS mame, koje svakodnevno, predano, vode računa o ovoj deci. Iskoristili smo priliku da se i njima zahvalimo, motivišemo ih i damo pravi podstrek u podizanju novih generacija.“ rekla je Andrea Radonjić, rukovodilac za odnose sa javnošću i korporativnih komunikacija.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum