Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Donacija kompanije Mercator S
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Donacija kompanije Mercator S

Donacija kompanije Mercator S 1 godinu 2 meseci pre #912

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1
Kompanija Mercator-S je i ove školske godine pokazala da misli na roditelje i njihove mališane, koji ove godine postaju školarci. Svi zaposleni ove kompanije čija deca polaze u prvi razred, prvog septembra bili su oslobođeni svojih radnih obaveza, kako ne bi propustili priliku da, u jednom od najvažnijih dana u odrastanju, budu uz svoju decu i olakšaju im pripreme za prvi dan u školskim klupama.

Kao trgovinski lanac koji neguje porodične vrednosti i sa tradicijom dugom više od dve decenije, RODA je đake i nastavnike Osnovne škole Prota Stevan Popović, najstarije seoske škole u Srbiji, obradovala paketom od 1000 svezaka, ali i Roda policom sa više od 250 knjiga koje su prikupili njeni zaposleni, ali i kompanije Publik Praktikum i Laguna. Ovom prilikom najstarija seoska škola je od Rode dobila na poklon i 10 novih laptop računara s kojima je formiran prvi računarki kabinet u ovoj školi.


Trgovinski lanac IDEA je, u više od 50 osnovnih škola u Nišu, Kuli i Banatu, prvog septembarskog dana podelila gotovo 4000 školskih poklon setova za sve prvake. Pored toga, školarci u Osnovnoj školi Kralj Petar I i Gimnaziji Svetozar Marković će sredinom septembra dobiti po jednu EKO učionicu koja će deci ovih škola omogućiti časove i u prirodi. Nakon ove donacije Niš će imati ukupno 5 EKO učionica koje su njihove škole dobile kao poklon od IDEA trgovinskog lanca.

IDEA, kao moderan i inovativan trgovinski lanac, tokom cele godine utiče na podizanje svesti o tome da je zdrava užina preduslov zdravog odrastanja dece. Upravo s tim ciljem je i odlučila da u ponedeljak, 5. septembra, u okviru akcije „Odaberi zdravo“, u više od 300 svojih prodavnica širom Srbije, obezbedi voćnu užinu za više od 20.000 đaka širom Srbije. IDEA na ovaj način skreće pažnju i ukazuje na značaj zdrave ishrane kroz konzumaciju voća kao zdrave užine.

I pored toga IDEA je, za sve one koji vole internet i nove tehnologije, u saradnji sa kreatorkom jednog od najpopularnijih YouTube blogova koji nosi naziv Ja u kuhinji uradila elektronsku knjižicu recepata sa predlozima ukusne i zdrave užine za svih 5 dana u jednoj školskoj nedelji.

Kompanija Mercator-S, u okviru koje posluju IDEA i RODA, posebnu pažnju posvećuje deci školskog uzrasta, što je i pokazala aktivnostima koje sprovodi povodom početka nove školske godine.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum