Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije POČINJE JESENJI DEO PETOG CIKLUSA KONCERATA U „GUARNERIUSU”
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: POČINJE JESENJI DEO PETOG CIKLUSA KONCERATA U „GUARNERIUSU”

POČINJE JESENJI DEO PETOG CIKLUSA KONCERATA U „GUARNERIUSU” 1 godinu 2 meseci pre #915

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Van mreže
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 728
  • Karma: 1
Jesenji deo petog ciklusa koncerata „FMU i GUARNERIUS nagrađuju“, pod pokroviteljvstvom Grada Beograda i kompanije NELT, počeće u petak 9. septembra u 20 časova nastupom najboljih studenata odseka za duvačke instrumente Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu. Publici će se predstaviti Filip Rakić na trombonu u pratnji pijanistkinje Melite Benčić, kao i Miloš Budimirov na tubi u pratnji pijaniste Pavla Živojinovića a ulaz na koncert je besplatan.
Kroz saradnju biznisa i kulture, Nelt nastavlja sa podrškom mladim, talentovanim akademcima u građenju karijere, u okviru svog društveno odgovornog poslovanja. Zahvaljujući Neltu, više od 50 najtalentovanijih studenata Fakulteta muzičkih umetnosti u Beogradu u prethodne četiri sezone koncerata je imalo priliku da predstavi svoja umeća i muzička dostignuća u Centru lepih umetnosti „Guarnerius” a u okviru petog ciklusa još 35 studenata sa katedri FMU imaće priliku da nastupi pred beogradskom publikom. Ukupno 21 mladi muzički talenat će nastupiti u okviru 11 koncerata u jesenjem delu ciklusa do kraja ove godine.
Filip Rakić je student treće godine FMU u Beogradu a svirao je prvi trombon u Evropskom orkestru mladih i u International Youth Symphony Orchestra u Bremenu. Dobitinik je brojnih domaćih i međunarodnih priznanja.

Miloš Budimirov je rođen u Pančevu a na studijama je tube na FMU u Beogradu. Član je brojnih simfonijskih orkestara kod nas, kao i Camerata brass quintet-a sa kojim je pratio neke od najvećih trubača današnjice kao što su Fransisko Pako Flores iz Venecuele i Luis Gonzales Marti iz Španije.


Nelt uspešno posluje od 1992. i pruža vrhunske usluge u oblasti distribucije, logistike i marketinga na 7 tržišta i 2 kontinenta. Pored Srbije, Nelt je vlasnik kompanija u Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, kao i u državama podsaharske Afrike – Angoli, Zambiji i Mozambiku, sa ukupno 3800 zaposlenih. Sa ciljem približavanja svetskim standardima u društveno odgovornom poslovanju, Nelt se pridružio Globalnom dogovoru Ujedinjenih nacija, kako bi svoje poslovanje usaglasio sa deset ciljeva održivog razvoja.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum