Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Forum Trgovina u Srbiji Saopštenja za medije Proglašen pobednik #ADAMYOURSELF takmičenja
Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

TEMA: Proglašen pobednik #ADAMYOURSELF takmičenja

Proglašen pobednik #ADAMYOURSELF takmičenja 1 godinu 2 meseci pre #935

  • Zarko
  • Zarko's Avatar
  • Na mreži
  • Dijamant [RS] foruma
  • Poruka: 731
  • Karma: 1
Sinoć je u beogradskom klubu Fabrika, veliki broj okupljenih gostiju prisustvovao svečanom proglašenju pobednika Opel #ADAMyourself takmičenja i premijeri prvog “srpskog” ADAMa.


Tom prilikom, direktor kompanije Opel, gospodin Dragan Nenadović uručio je ključeve novog Opel ADAM-a Milici Marjanović iz Beograda, čiji je jedinstveni dizajn pobedio u dugom i uzbudljivom onlajn takmičenju koje je okupilo preko 10.000 učesnika. Srećna pobednica je tako postala ponosna vlasnica svog personalizovanog modela koji će se ujedno proizvoditi kao limitirano izdanje specijalne “ADAMyourself” serije, i prodavati isključivo u Srbiji.


Kampanja ADAMyourself je lansirana još u decembru 2015. u srcu Opelovog sedišta u Nemačkoj, okupivši najveće zvezde digitalne „lajfstajl“ scene u Evropi, uključujući Vanju Milićević i Jelenu Karakaš, kao predstavnice Srbije. Poznati blogeri su pokazali kako prate trendove, koji stilovi su popularni danas – i zašto je Opel ADAM apsolutni šampion individualizacije.

Ubrzo su i svi ljubitelji brenda Opel dobili priliku da pokažu svoju kreativnost, maštu, stil i kreiranjem svoje verzije ADAMa uđu u takmičenje za veliku premiju. Žiri, uključujući predstavnike Opel-a i deset evropskih blogera, izabrao je najlepše modele po zemljama i nagradio pobednike, koji su dobili ADAMa po svom dizajnu i postali zaštitna lica “ADAMyourself” kampanje.

U Srbiji, kao i ostalim evropskim zemljama, takmičenje je privuklo veliku pažnju, što potvrđuje i broj od preko 170.000 glasova koje su takmičari ostvarili. Nakon uspešne kampanje, ADAM je dokazao svima da predstavlja jedinstven spoj fantastičnog urbanog profila, makismalne personalizacije i da je automobil sa beskonačnim mogućnostima.


O kampanji #ADAMYOURSELF

Startni signal za jednogodišnju kampanju je bio 3. decembra u bivšoj proizvodnoj hali K48 u srcu Opelovog sedišta u Riselshajmu. Na licu mesta okupile su se zvezde digitalne „lajfstajl“ scene – Nilam Faruk (Nilam Farooq) iz Nemačke, Nikoleta Ređo (Nicoletta Reggio) iz Italije, Viktorija Magrat (Victoria Magrath) iz Velike Britanije, Lukaš Jakobijak (Lukasz Jakobiak) iz Poljske, Karolin Basak (Caroline Bassac) iz Francuske, Žoao Manzara (Joao Manzarra) iz Portugala, Maša Feoktistova (Mascha Feoktistova) iz Holandije, Lorna Vejtmen (Lorna Weghtman) iz Irske, kao i Vanja Milićević i Jelena Karakaš iz Srbije. Blogeri, dobro poznati širom Evrope, pokazali su kako prate trendove, koji stilovi su popularni danas – i zašto je Opel ADAM savršen automobil da se kreativnosti, individualnosti i mašti da na volju.

Uz početak događaja, u evropskim zemljama je startovala i internet stranica kampanje adamyourself na kojoj je svako mogao da kreira svoj sopstveni ADAM. Žiri, uključujući i predstavnike Opela i deset evropskih blogera, birao je najomiljenije po zemljama, koji su ušli u proizvodnju, kao limitirano izdanje „ADAMYOURSELF“.
Ono što posebno treba istaći: pobednici su dobili „svog“ ADAMa i postali su „reklamna lica“ u zemljama iz kojih dolaze. Takmičenje je trajalo do marta 2016. godine.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum